TRVL summary – maart 2022

by thatonetime
5 comments
Rue de L'abreuvoir, Montmartre, Parijs maart 2022 - 2

In de maandelijkse TRVL summaries vertel ik je hoe mijn maand eruit heeft gezien, wat ik heb uitgespookt en waar ik ben geweest. In deze TRVL summary blik ik terug op de maand maart. Lees en kijk snel verder om te zien hoe ik de maand maart heb doorgebracht.

Wat deed ik in de maand maart? 

Ik:

⇒ was de eerste dagen van de maand maart nog steeds in Parijs.  

⇒ ontbeet in het zonnetje in Jardin du Luxembourg.

⇒ dwaalde door de catacomben van Parijs.

⇒ schrok van de drankprijzen in Parijs.

⇒ liep langs de Eiffeltoren.

⇒ reed op een elektrische step door Parijs.

⇒ spotte de Arc de Tiomphe.

⇒ liep over de Champs Elysées.

⇒ at macarons bij Ladurée.

⇒ ging naar het Louvre. Niet naar binnen dit keer, ik heb de Mona Lisa al eens gezien.

⇒ at pasta en dronk Prosecco.

⇒ ontdekte de Sacre-coeur.

⇒ zag kunstenaars aan het werk op Place du Tetre.

⇒ at crêpes op het terras.

⇒ dwaalde door de leuke wijk Montmarte en ontdekte leuke kleurrijke plekjes.

⇒ ontdekte de Franse begraafplaatsen.

⇒ liep door pittoreske, kronkelende straatjes.

⇒ huurde nog meer stepjes om niet te veel te hoeven lopen.

⇒ ging op zoek naar the Wall of Love.

⇒ dronk cocktails in een Frans Café.  

⇒ bezocht het Panthéon.

⇒ nam de trein naar het kasteel van Versailles.

⇒ genoot van de kleurrijke kamers in dit gigantische gebouw.

⇒ liep door de tuinen van Versailles.

⇒ huurde een elektrisch autootje om het park van Versailles te ontdekken.

⇒ ontdekte Trianon Estate.

⇒ las het eerste boek van dit jaar uit: het Italiaanse meisje.

⇒ ontdekte de winkeltjes van Rue Mouffetard.

⇒ dronk wijn en at steak op het terras.

⇒ ging op zoek naar Emily in Paris spots.

⇒ ontdekte het leuke pleintje Place des Vosges.

⇒ ging naar Archives Nationales en liep vluchtig langs Centre Pompidou.

⇒ genoot van de zon bij het mooie Jardin du Palais Royal.

⇒ dronk nog meer wijn op het terras.

⇒ bekeek de prachtige mozaieken van Galerie Vivienne.  

⇒ ging nog een keer op zoek naar de Eiffeltoren.

⇒ ging met de Thalys naar huis.

⇒ nam Neo mee op een playdate.

⇒ lunchte met mijn moeder en tante op het terras.

⇒ ging met collega’s eten en borrelen.

⇒ had deze maand afspraken in het ziekenhuis en met de arbo-ats.  

⇒ ging lunchen met een vriendin.

⇒ begon met de Netflix-serie Drive to Survive.

⇒ had een borrel met collega’s.

⇒ werkte druk achter de schermen aan That One Time.

⇒ ging een weekend oppassen op mijn neefje en nichtje.

⇒ las de eerste drie boeken van de serie Virgin River.

⇒ had spelletjesavonden met vrienden.

⇒ keek het nieuwe seizoen van de Netflix-serie Bridgerton.


De drie meest gelezen blogposts van maart 

De afgelopen maand schreef ik het maandoverzicht van de maand februari. Daarnaast schreef ik over mijn ervaringen in het bijzondere Uluru-Kata Tjuta National Park in Australië, wat ik inmiddels alweer tien jaren geleden bezocht. Ik deelde tips voor de leukste spelletjes om mee te nemen op reis en ik deelde mijn tips over een onontdekte parel in Maleisië: Bohey Dulang, waar ik zwaar onder de indruk was van de indrukwekkende uitzichten.

Hieronder vind je de meestgelezen blogposts van de maand maart. 

#3 20x de leukste spellen om mee te nemen in je koffer

Ik schreef dit artikel een paar weken geleden en toch is dit één van de bestgelezen blogs van maart. Ga jij binnenkort op vakantie en ben jij op zoek naar de leukste reisspelletjes die je gemakkelijk kunt meenemen in je koffer of backpack? Je vindt hier een overzicht van de leukste spellen.

20x de leukste spellen om mee te nemen in je koffer


#2 10x de leukste dorpjes en steden in Luxemburg 

Het is maar een paar uren rijden en dan ben je er al. Toch is Luxemburg niet een hele populaire bestemming om heen te gaan en wordt het vaak gezien als doorreisplek. Ik ontdekte dat Luxemburg zeker een bezoek waard is en bezocht de leukste plekjes van het land. 

10x de leukste dorpjes en steden in Luxemburg


#1 13 leuke plekjes om te bezoeken in Zeeland 

Wil je weg in eigen land? Denk dan eens aan Zeeland. De provincie geeft mij altijd een instant vakantiegevoel en er zijn veel leuke plekken in Zeeland om te vertoeven. 

13 leuke plekjes om te bezoeken in Zeeland


Instatistics maart

Op de Instagram-pagina van That One Time blijf je op de hoogte van mijn avonturen en daarnaast deel ik in mijn stories dagelijkse updates. In maart deelde ik alleen maar Parijs-content, dus hier zijn de populairste foto’s van de maand maart. 

#3 Vijf dagen lang ontdekte ik Parijs. Ons laatste bezoek aan de stad was zeventien jaren geleden, dus het werd wel weer tijd. We ontdekten het toffe stadspark Jardin du Luxembourg. Dit werd één van mijn favoriete plekjes van Parijs.

#2 Natuurlijk kon een tripje naar de Eiffeltoren niet missen, iets wat je gezien moet hebben.

https://www.instagram.com/p/Ca45FwKFs8t/

#1 Het was voor mij de eerste keer dat ik The Wall of Love bezocht. Je vindt deze fotogenieke muur in de wijk Montmartre in een klein parkje en het is zeker even de moeite waard om langs te lopen als je in Montmartre bent.


Vooruitblik april

In april ga ik een weekendje weg met vriendinnen naar het Waddeneiland Schiermonnikoog. Ooit was ik er al eens een zomerdag om het eiland rond te fietsen, maar nu is het tijd om het eiland wat beter te leren kennen. Daarnaast heb ik wat etentjes met vrienden en familie gepland en staan er een aantal verjaardagen op het programma.

De paasdagen komen eraan, dus dan zit er wellicht wel weer een paasbrunch in het verschiet en wie weet of Koningsdag nog wat leuks in petto heeft. Ik sluit de maand waarschijnlijk af in het knusse dorpje Ootmarsum.

Fijne april allemaal!


Nieuwsgierig naar meer? 

⇒ TRVL summary – februari 2022

⇒ TRVL summary – januari 2022

⇒ TRVL summary – december 2021

⇒ TRVL summary – november 2021

⇒ TRVL summary – oktober 2021

⇒ TRVL summary – september 2021

⇒ TRVL summary – juli en augustus 2021

⇒ TRVL summary – juni 2021

♥ Janet

You may also like

5 comments

Marcella 17 april 2022 - 09:51

Parijs bezochten wij in 2010 en samen met mijn moeder was ik er in 2014. Hoog tijd om eens terug te gaan dus. Leuk dat je ook bij Versailles bent geweest!

Reply
Yvonne 9 april 2022 - 17:18

Je headerfoto is echt prachtig.. zo’n mooi straatje met de Sacré Coeur op de achtergrond, echt super. Beviel het goed om met de Thalys te reizen? Leuk dat je ook alweer een tripje naar Schiermonnikoog in ‘t vooruitzicht hebt!

Reply
Caroline 8 april 2022 - 11:17

Mijn hart gaat sneller kloppen van de Parijs blogs. Daar krijg ik echt nooit genoeg van!

Reply
Wanda 5 april 2022 - 18:16

Parijs is en blijft één van mijn favoriete steden, zulke mooie panden, parken en musea, dat je er niet uitgekeken raakt! Die kopfoto is trouwens ook super mooi!

Reply
Maria Kleene 4 april 2022 - 17:57

Wat een prachtige stad is Parijs, staat zeker nog op mijn wensenlijst!

Reply

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More