Kinderdijk mei 2019 - 2

TRVL summary – mei 2019

In de maandelijkse TRVL summaries geef ik je een kijkje achter de schermen en vertel ik je hoe mijn maand is geweest en waar ik me mee bezig heb gehouden. Wat ik in de maand mei heb gedaan, lees je hier.

Wat deed ik de afgelopen maand? 

Ik:

⇒ begon de maand mei met vakantie.

⇒ kreeg veel bezoekjes van mensen om ons nieuwe huis te laten zien. Ik heb vaak dezelfde rondleiding moeten geven.

⇒ sloot de vakantie af met een weekendje Rotterdam.

⇒ ontdekte de highlights van deze stad. Zo ging ik naar de kubuswoningen en bekeek de stad vanaf de Euromast.

⇒ ging naar de nieuwe Avengers film.

⇒ ging deze maand vier keer uit eten. Dat gaat wel een beetje te ver hè.. 😉

⇒ had een verjaardag.

⇒ moest weer brandjes blussen tijdens de jaarlijkse BHV-cursus.

⇒ sloot de maand af met een kraambezoek.


De drie meest gelezen blogposts van mei

#3 Chiang Rai – 11 tips voor je bezoek aan deze Thaise stad

Ik vond het zo leuk om na een aantal jaren mijn foto’s van Chiang Rai weer terug te zien. Soms vergeet je hoe mooi sommige bestemmingen waren, Chiang Rai was zo’n bestemming.

Chiang Rai – 11 tips voor je bezoek aan deze Thaise stad

Chiang Rai, Thailand

#2 The Perhentian Islands – tips en tricks voor je bezoek

Één van de tofste eilanden in Maleisië vond ik de Perhentian Islands. Ware paradijsjes waar je onwijs goed kunt chillen, duiken en wat ook nog eens prachtig is; zowel boven als onder water.

The Perhentian Islands – tips en tricks voor je bezoek

Perhentian Island, Maleisië

#1 Money: kosten maand backpacken in Sri Lanka

Dit vind ik nou zo leuk. Sri Lanka heeft een tijdje een negatief reisadvies gehad (deze is enkele dagen geleden gelukkig aangepast). Ondanks dat werd dit artikel alsnog erg goed gelezen. Je leest hier een overzicht van onze uitgaven tijdens onze reis door Sri Lanka.

Money: kosten maand backpacken in Sri Lanka

Nine Arch Bridge, Ella Sri Lanka

Instatistics mei

Mijn populairste foto’s van de maand mei zet ik hieronder weer op een rijtje.

#3 Ik schreef een tijdje geleden over de drukke stad Kandy in Sri Lanka. Ik zette alle tips voor een bezoek op een rijtje.

https://www.instagram.com/p/Bw7DBiXgNjJ/

#2 Wat zijn zonsondergangen toch mooi. Op een prachtig eiland, vanaf het strand met een koud drankje in mijn hand naar een zonsondergang kijken is voor mij wel het ultieme vakantiegevoel hoor.

https://www.instagram.com/p/BxT8Tq5AyKZ/

#1 Het populairste plaatje deze maand was van de fotogenieke kubuswoningen in Rotterdam. Ik ging een weekendje naar deze stad om te ontdekken wat er allemaal te beleven valt. Dat is erg goed bevallen.

https://www.instagram.com/p/BxC0kmCgdJz/

Vooruitblik juni  

De maand juni begin ik met een feestje van een vriendin, de volgende dag ga ik met vriendinnen uit eten. Daarnaast heb ik deze maand een familiedag, een verjaardag en nog een feestje. Daarnaast is het op het werk een drukke periode met Cito-toetsen, rapporten schrijven, plannen evalueren en rapportgesprekken. Het einde van het schooljaar nadert alweer… wat vliegt de tijd.


Nieuwsgierig naar meer? 

⇒ TRVL summary – januari 2019

⇒ TRVL summary – februari 2019

⇒ TRVL summary – maart 2019

⇒ TRVL summary – april 2019

Liefs

Janet 

Dit blog bevat affiliate links. Wanneer je iets koopt via deze links ontvang ik hiervoor een kleine vergoeding. Jij betaalt echter nog steeds hetzelfde, het kost jou niets extra. Met deze inkomsten kan ik That One Time onderhouden. 

Over Janet

Outdoor activiteiten in Yosemite National Park, Californië 2

Janet is het gezicht achter dit blog. Ze is een creatieveling met 1000 hobby’s en ze gaat altijd op zoek naar de mooiste stukjes natuur en wildlife en je kunt haar altijd wakker maken voor een tof avontuur.

Van wonen in de Carribean tot Australië, van eindeloze roadtrips tot backpackend de wereld rond en van duiken tussen de haaien tot hiken in de bergen. Als er avontuur is, dan is Janet erbij!  

Populaire blogposts

ReizenReizen
Booking.com
All-inclusive autohuur volgens Sunny Cars

22 Responses

 1. Succes met de laatste lootjes! Leuke blogpost en mooie foto’s. Als ik dat dan zie gaat het wel kriebelen om ook meer te gaan reizen 🙂

 2. Nog 6 weken tot het eind van het schooljaar… althans voor mij (regio midden).

  Je foto’s zien er echt lekker uit. Grappig dat je zo vaak de zelfde rondleiding moest geven, alsof je voor de klas staat. Herhalen, herhalen, herhalen.

  1. Ik moet nu nog vijf weken! Ik zit nu in regio noord, maar ga verhuizen naar regio zuid (waardoor ik maar vijf weken zomervakantie heb).. Haha dat eindeloze herhalen inderdaad! 😉

 3. Klinkt als een leuke maand! De foto’s zijn ook prachtig. Rotterdam, zo dichtbij maar nog nooit geweest

 4. Wat leuk allemaal en mooie foto`s ook. Dit jaar heb ik niet geplaatst op mij blog. Misschien ga ik weer doen. Zo leuk om naar te kijken

 5. Rotterdam is zeker een goede stad voor een stedentrip. Vooral vanwege de vele restaurants. En de laatste keer dat ik er was maakte ik een ritje met de watertaxi, dat is ook gaaf!

  1. Dat heb ik deze keer dus over moeten slaan, gaat op het lijstje voor het volgende bezoek! 😉

 6. Ik vind vier keer uit eten niet te ver hoor. Lekker van genieten graag! En als je ons blij maakt met een blog erover is het eigenlijk gewoon werk..

  1. Haha vind ik ook hoor! Oh ja, is ook zo.. ik schaal het gewoon onder werk haha.

  1. De tijd vliegt inderdaad! Ik vind het ook erg leuk dat het reisadvies weer is aangepast, hopelijk gaan de reizigers het niet allemaal overslaan nu.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.