mei 2020 - lokale ondernemers helpen

TRVL summary – mei 2020

In de maandelijke TRVL summaries vertel ik je hoe mijn maand eruit heeft gezien. Wat ik heb uitgespookt en waar ik ben geweest. In deze bijzondere tijd ben ik helaas niet aan het reizen, maar ben ik lekker thuis. Wil je weten wat ik bij huis heb uitgespookt en hoe mijn maand mei eruit heeft gezien, zie en lees je in deze blogpost.

Wat deed ik de afgelopen maand? 

Ik:

⇒ deed weer mee met wat online pubquizen. Ik ben er echt keer op keer weer slecht in.

⇒ gaf weer live les aan de helft van mijn leerlingen.

⇒ ging verder met de cursus Illustrator en grafisch design.

⇒ probeerde mijn eigen beest te ontwerpen in Illustrator, dit lukte niet.

⇒ steunde bijna elk weekend de lokale ondernemers door eten te bestellen.

⇒ ging borrelen met een vriendinnetje.

⇒ ging ook nog borrelen met een ander vriendinnetje.

⇒ begon eindelijk met het nieuwste seizoen van La Casa de Papel.

⇒ ging weer aan de slag met Adobe Lightroom.

⇒ ging meerdere keren barbecueen met het lekkere weer.

⇒ maakte mijn eerste ring ooit zelf. Dit deed ik tijdens een workshop ring maken.


De drie meest gelezen blogposts van mei

Ik probeerde deze maand meer blogs te schrijven, maar dat is niet heel erg goed gelukt. Ik schreef in totaal vier blogs in de maand mei, dat is er toch weer eentje meer dan een maand eerder. Deze maand schreef ik het gebruikelijke maandoverzicht en ook over toffe roadtrips in Europa. Hoe mooi is het dat we gisteren ook te horen hebben gekregen dat reizen binnen Europa hoogstwaarschijnlijk mogelijk is aangezien meerdere reisadviezen worden aangepast! YAY. Daarnaast schreef ik over een toffe hike in Malibu Creek Strate Park en deelde ik de leukste tips voor een stedentrip naar het Poolse Gdansk.

En dan nu over naar de drie populairste blogs van de maand mei.

#3 Een bezoek aan magisch Antelope Canyon

Hoe mooi is deze plek? Elke keer als ik deze foto’s bekijk, sta ik weer verstand van de natuurpracht. De mooie bijzondere vormen en intense kleuren, wat een fotogenieke plek is het toch. Ik zou zo weer terug gaan naar deze prachtige canyon.

Een bezoek aan magisch Antelope Canyon, Amerika

Antelope Canyon, Amerika

#2 Roadtrips in Europa: vier mooie en inspirerende routes

Stiekem hoopten we hier allemaal op; om de komende zomervakantie toch naar het buitenland op reis te kunnen. Zoals het er nu uitziet, is dat ook het geval. Hoe leuk is dat? We zullen wel in Europa moeten blijven, maar een toffe roadtrip is dus mogelijk. Ik heb het de komende zomervakantie zelf ook weer in de planning. Wil je zelf een prachtige roadtrip maken komende zomer? Dan moet je zeker deze routes eens bekijken.

Roadtrips in Europa: vier mooie en inspirerende routes

The Ring of Kerry, Ierland december 2018-2019 - 45

#1 13 leuke plekjes om te bezoeken in Zeeland

Wederom de populairste blog van deze maand, met de leukste plekjes in Zeeland. Velen van jullie blijven in Nederland komende zeker, dus wat inspiratie is zeker niet slecht. Er staan echt hele toffe plekjes tussen, dus doe er je voordeel mee.

13 leuke plekjes om te bezoeken in Zeeland

Jaaroverzicht in reizen: Zeeland 2019 2

Instatistics mei

Ik was deze maand wel weer iets actiever op Instagram. Dat kwam denk ik omdat ik Lightroom probeerde uit te vogelen en het leuk vond om mijn geoptimaliseerde foto’s met jullie te delen. Hierbij de populairste foto’s van de maand mei.

#3 Sri Lanka is mooi. Dit is zo’n prachtig en fotogeniek pareltje. Je vindt deze brug in Ella en het een populaire spot om te bezoeken.

#2 Ook weer zo’n mooie plek. Bryce Canyon in Amerika is een fantastisch natuurfenomeen met zijn prachtige hoodoos. Het is alweer drie jaar geleden dat ik er was, maar ik zou graag eens teruggaan.

#1 Waarom worden foto’s waar ik zelf opsta (of andere portretten) het meest gewaardeerd? In dit geval begrijp ik het wel, want ik sta hier in Antelope Canyon en het is daar echt te gek! Ook weer zo’n prachtig natuurfenomeen.


Vooruitblik juni

Juni staat in het teken van het afsluiten van het schooljaar. Het einde is alweer in zicht, dus dat betekent rapporten schrijven, oudergesprekken, alles afronden en overdragen. Daarnaast komt mijn nichtje een weekendje logeren en staan er in juni weer wat voorzichtige verjaardagen en afspraken in de planning. Ik ga voor het eerst in een lange tijd weer naar een restaurant, dat is ook wel weer even fijn na al dat afhalen. Hopelijk kan ik ook al wat contretere plannen maken voor de zomervakantie. Het plan is om met de auto weg te gaan, maar waarheen is nog even de vraag.


Nieuwsgierig naar meer? 

⇒ TRVL summary – april 2020

⇒ TRVL summary – maart 2020

⇒ TRVL summary – februari 2020

⇒ TRVL summary – januari 2020

Liefs

Janet 

Dit blog bevat affiliate links. Wanneer je iets koopt via deze links ontvang ik hiervoor een kleine vergoeding. Jij betaalt echter nog steeds hetzelfde, het kost jou niets extra. Met deze inkomsten kan ik That One Time onderhouden. 

Over Janet

Outdoor activiteiten in Yosemite National Park, Californië 2

Janet is het gezicht achter dit blog. Ze is een creatieveling met 1000 hobby’s en ze gaat altijd op zoek naar de mooiste stukjes natuur en wildlife en je kunt haar altijd wakker maken voor een tof avontuur.

Van wonen in de Carribean tot Australië, van eindeloze roadtrips tot backpackend de wereld rond en van duiken tussen de haaien tot hiken in de bergen. Als er avontuur is, dan is Janet erbij!  

Populaire blogposts

ReizenReizen
Booking.com
All-inclusive autohuur volgens Sunny Cars

12 Responses

  1. Ik ga ook weer voor het eerst naar een restaurant zondag en heb er echt onwijs veel zin in. Hoop dat het een beetje normaal aanvoelt..

  2. Wat een leuk en fijn overzicht. Ik moet eens goed bedenken wat we afgelopen maand ook alweer allemaal gedaan hebben…

  3. Mooi, jouw foto bij de Antelope Canyon! Ook tof dat je zelf een ring hebt gemaakt. Ik begreep dat je dat soort workshops ook op bijvoorbeeld Bali kunt doen. Een heel waardevol en bijzonder souvenir!

  4. Leuk al die leuke dingen die je ondernomen hebt, deze maand. Heerlijk om weer eens uit eten te gaan.

  5. Leuk om weer over je maand te lezen! Ik ben ook weer begonnen met live lesgeven en dat bevalt goed. Zoveel fijner dan online!

  6. Leuk dat je met Lightroom bent gaan werken. Ik wil dat ook al heel lang, maar het komt er maar niet van om me erin te verdiepen. Bevalt het?

  7. Wat leuk zeg, die cursus die je doet! Waarvoor ga je dat straks gebruiken, je blog? Zelf net begonnen met het eerste seizoen van La Casa de Papel.. ik wist niet dat er meerdere seizoenen zijn, maar dat is geen straf, haha.. nu pas 3 afleveringen gezien en zit er al helemaal in. 🙂

  8. Ik heb afgelopen weekend weer voor het eerst buiten de deur gegeten…wat was dat fijn zeg. Zo’n workshop is wel erg leuk…ik heb een ring in Thailand gemaakt en dat vond ik ook erg leuk om te doen.

  9. Leuk al die gezellige dingen die je hebt ondernomen deze maand. Het moet heel gek zijn geweest zo met het lesgeven. Het was denk ik fijn om een deel van de leerlingen weer live te kunnen zien. Succes met de laatste loodjes!

  10. Geen reizen, maar toch een gezellige maand als ik het zo lees. Wat moet het heerlijk zijn om weer eens uit eten te gaan in plaats van afhalen. Ik kijk er ook naar uit. Veel succes met het afronden van je schooljaar!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.