TRVL summary – mei 2020

by thatonetime
12 comments

In de maandelijke TRVL summaries vertel ik je hoe mijn maand eruit heeft gezien. Wat ik heb uitgespookt en waar ik ben geweest. In deze bijzondere tijd ben ik helaas niet aan het reizen, maar ben ik lekker thuis. Wil je weten wat ik bij huis heb uitgespookt en hoe mijn maand mei eruit heeft gezien, zie en lees je in deze blogpost.

Wat deed ik de afgelopen maand? 

Ik:

⇒ deed weer mee met wat online pubquizen. Ik ben er echt keer op keer weer slecht in.

⇒ gaf weer live les aan de helft van mijn leerlingen.

⇒ ging verder met de cursus Illustrator en grafisch design.

⇒ probeerde mijn eigen beest te ontwerpen in Illustrator, dit lukte niet.

⇒ steunde bijna elk weekend de lokale ondernemers door eten te bestellen.

⇒ ging borrelen met een vriendinnetje.

⇒ ging ook nog borrelen met een ander vriendinnetje.

⇒ begon eindelijk met het nieuwste seizoen van La Casa de Papel.

⇒ ging weer aan de slag met Adobe Lightroom.

⇒ ging meerdere keren barbecueen met het lekkere weer.

⇒ maakte mijn eerste ring ooit zelf. Dit deed ik tijdens een workshop ring maken.


De drie meest gelezen blogposts van mei

Ik probeerde deze maand meer blogs te schrijven, maar dat is niet heel erg goed gelukt. Ik schreef in totaal vier blogs in de maand mei, dat is er toch weer eentje meer dan een maand eerder. Deze maand schreef ik het gebruikelijke maandoverzicht en ook over toffe roadtrips in Europa. Hoe mooi is het dat we gisteren ook te horen hebben gekregen dat reizen binnen Europa hoogstwaarschijnlijk mogelijk is aangezien meerdere reisadviezen worden aangepast! YAY. Daarnaast schreef ik over een toffe hike in Malibu Creek Strate Park en deelde ik de leukste tips voor een stedentrip naar het Poolse Gdansk.

En dan nu over naar de drie populairste blogs van de maand mei.

#3 Een bezoek aan magisch Antelope Canyon

Hoe mooi is deze plek? Elke keer als ik deze foto’s bekijk, sta ik weer verstand van de natuurpracht. De mooie bijzondere vormen en intense kleuren, wat een fotogenieke plek is het toch. Ik zou zo weer terug gaan naar deze prachtige canyon.

Een bezoek aan magisch Antelope Canyon, Amerika

Antelope Canyon, Amerika

#2 Roadtrips in Europa: vier mooie en inspirerende bezoekers

Stiekem hoopten we hier allemaal op; om de komende zomervakantie toch naar het buitenland op reis te kunnen. Zoals het er nu uitziet, is dat ook het geval. Hoe leuk is dat? We zullen wel in Europa moeten blijven, maar een toffe roadtrip is dus mogelijk. Ik heb het de komende zomervakantie zelf ook weer in de planning. Wil je zelf een prachtige roadtrip maken komende zomer? Dan moet je zeker deze routes eens bekijken.

Roadtrips in Europa: vier mooie en inspirerende bezoekers