TRVL summary – mei 2021

by thatonetime
20 comments
Eten en drinken in Hattem, 2021 - 2

In de maandelijke TRVL summaries vertel ik je hoe mijn maand eruit heeft gezien, wat ik heb uitgespookt en waar ik ben geweest. De maand mei bestond uit een weekendje genieten op de Veluwe, veel lezen en eindelijk weer genieten op het terras. Lees en kijk snel verder om te zien hoe mijn maand mei eruit heeft gezien.

Wat deed ik de afgelopen maand? 

Ik:

⇒ genoot nog een weekje van de meivakantie.

⇒ ging een weekendje weg naar Nunspeet. 

⇒ genoot van veel leuke plekjes op de Veluwe

⇒ zat eindelijk weer op het terras met een lekker drankje. 

⇒ ontdekte de toffe zandverstuiving bij hulshorsterzand. 

⇒ genoot in Hoog-Soeren van de mooiste uitzichten over de Veluwse heide.

⇒ ging winkelen in Harderwijk. 

⇒ ontdekte prachtige hanzesteden als Elburg en Hattem

⇒ zat voor het eerst van mijn leven op een e-chopper. 

⇒ reed door Ommen en omgeving. 

⇒ ging borrelen met vriendinnen. 

⇒ had de eerste barbecue van het jaar. 

⇒ bracht Neo – voor het eerst sinds de lockdown – weer naar de puppycursus. 

⇒ kocht – eindelijk – een nieuwe Iphone voor mezelf!

⇒ las het boek ‘Nu ik je zie’ van Merlijn Kamerling. 

⇒ las op de valreep ook het derde boek uit de serie ‘de Zeven Zussen’ en begon met boek vier. 


De drie meest gelezen blogposts van mei

#3 Roadtrips in Europa: 4 mooie en inspirerende routes 

Volgens mij zijn we alweer lekker inspiratie aan het zoeken voor aankomende zomer. Afgelopen maand werden er meerdere versoepelingen aangekondigd en werden er meerdere reisadviezen aangepast. We mogen eindelijk weer op reis!

Roadtrips in Europa: 4 mooie en inspirerende routes 


#2 10x de leukste dorpjes en steden in Luxemburg

Dit was één van mijn laatste tripjes naar het buitenland, voordat ‘Rona toesloeg. Luxemburg is een ideale bestemming voor een tripje dichtbij huis.

10x de leukste dorpjes en steden in Luxemburg


#1 13 leuke plekjes om te bezoeken in Zeeland 

Ik denk dat we nu wel kunnen zeggen dat deze blogpost het meest populaire artikel van het JAAR is. Ook deze maand is het weer het meestgelezen artikel.

13 leuke plekjes om te bezoeken in Zeeland 


Instatistics mei

Ik vind Instagram een heel tof medium om mooie foto’s te delen met de rest van de wereld. Juist nu we niet mogen reizen naar de verste uithoeken van de wereld, vind ik het heerlijk om virtueel te kunnen reizen en geniet ik enorm van alle mooie plaatjes die iedereen deelt. Ook ik hoop mijn steentje hierin bij te dragen en jullie te kunnen inspireren met wat mooie plaatjes voor eventuele toekomstige trips. Dit zijn de meeste populaire reisfoto’s van de maand april.

#3 Liefde voor eigen land hoor! Hoe mooi is deze plek? En dit is dus gewoon bij ons op de Veluwe!

#2 De blogposts over Luxemburg worden het afgelopen jaar veel gelezen op de website. Ook op Instagram heeft Luxemburg het goed gedaan.

#1 Zulke fijne herinneringen aan deze plek! Aan dit land zelfs! De tijd vliegt en het is alweer bijna vier jaar geleden dat ik een maand door de Verenigde Staten aan het rondreizen was. Wat een prachtland!


Vooruitblik juni

Juni staat alweer in het teken van het afronden van het schooljaar, ook al hebben wij dit schooljaar erg laat zomervakantie (23 juli. Ja, ik ben aan het aftellen). De komende weken staan in het teken van Cito-toetsen en vervolgens moeten de rapporten geschreven worden. Een drukke periode dus. Daarnaast heb ik een aantal etentjes en borrels met vriendinnen op de planning en hoop ik boek vier en vijf van de Zeven Zussen uit te lezen (in het kader van hoge doelen stellen aan mezelf ga ik gewoon voor twee boeken deze maand). In juni vieren wij ook de eerste verjaardag van onze lieve Neo en zal hij ‘officieel’ puppy-af zijn. Qua gedrag helaas nog niet. 😉 Ook hoop ik weer wat concrete reisplannen te maken voor de zomervakantie, maar dat wachten we rustig af totdat er meerdere reisadviezen worden aangepast.


Nieuwsgierig naar meer? 

⇒ TRVL summary – april 2021

⇒ TRVL summary – maart 2021

⇒ TRVL summary – februari 2021

⇒ TRVL summary – januari 2021

♥ Janet

You may also like

20 comments

Kelly 2 juli 2021 - 17:36

Wat tof dat je op een e-chopper hebt gezeten, lijkt me heel erg leuk! De Veluwe is altijd een goed idee. Wil ik dit jaar ook nog naartoe. Veel succes met het afronden van het schooljaar.

Reply
thatonetime 31 oktober 2021 - 09:27

Dankjewel! Rijden met een e-chopper is echt wel leuk om eens te doen.

Reply
Manon 26 juni 2021 - 11:36

Ik miste een leuke foto van Neo in deze post, haha.

Reply
thatonetime 31 oktober 2021 - 09:31

Haha, soms is wat afwisseling ook niet erg..

Reply
BlogEnBeauty 9 juni 2021 - 19:21

Wat een leuke plekjes, ik ben deze maand sinds tijden een keer weer op een terrasje geweest.

Reply
thatonetime 31 oktober 2021 - 10:03

Heerlijk om weer een terrasje te kunnen pakken.

Reply
Renata Feyen 8 juni 2021 - 20:52

Wij hebben deze maand ook weer opnieuw kunnen genieten van een terrasje – leuk dat het weer kan

Reply
thatonetime 31 oktober 2021 - 10:11

Heerlijk!

Reply
Kiki Hasselton 7 juni 2021 - 13:52

klinkt als een erg fijne maand en wat een mooie plekjes allemaal zeg!!

Reply
thatonetime 31 oktober 2021 - 10:12

Dankjewel!

Reply
nicole orriens 5 juni 2021 - 12:02

Ik kan me voorstellen dat het eind van het jaar druk is als docent. Als moeder vond ik het ook altijd erg hectisch.

Reply
thatonetime 31 oktober 2021 - 10:13

Zeker weten, het is altijd even aanpoten.

Reply
Linda 5 juni 2021 - 09:56

Wat heb je veel gave plekken bezocht de afgelopen maand! Wel bizar dat mei gewoon al voorbij is haha, het gaat zo snel. Ik vind vooral die zandverstuiving er heel mooi uit zien

Reply
thatonetime 31 oktober 2021 - 10:13

Dankjewel, en de tijd vliegt inderdaad.. zeker in het onderwijs.

Reply
Denise 4 juni 2021 - 18:38

Fijn zo’n blog dat het goed doet. Zo heb ik er ook 1 die met kop en schouders boven de rest uit steekt. Leuk ook dat Luxemburg het zo goed doet.
En verder voelt het inderdaad alsof het afronden naar de zomer is begonnen, maar ook hier komen de Cito’s er komende week aan voor mijn zoon. Dat levert altijd weer extra spanning op.
En ja, verder ben ik voor de vakantie met de kinderen ook aan het afwachten wat de reisadviezen gaan doen en of we nog naar het geboekte land kunnen of niet.

Reply
thatonetime 31 oktober 2021 - 10:15

Ja gek he, een blog die maandenlang met stip op nummer 1 blijft staan.

Reply
Lindaschrijfthetop 4 juni 2021 - 07:42

De Veluwe is prachtig. De streek bij Harderwijk is mijn favoriete plekje. Ik hoop er over een paar jaar naar toe te verhuizen.

Reply
thatonetime 31 oktober 2021 - 10:15

Oh wat leuk zeg, lijkt me heerlijk om in die regio te wonen.

Reply
Jacoba 3 juni 2021 - 05:21

Klinkt alsof je een heerlijke maand hebt gehad! Ik ben wel getriggerd door je post over Luxemburg: ik ben daar toen ik 10 was op vakantie geweest met m’n ouders en vond het toen helemaal geweldig. Ik wil daar eigenlijk wel weer eens heen 🙂

Reply
thatonetime 31 oktober 2021 - 10:17

Ja, dat moet je zeker weer eens doen.

Reply

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More