TRVL summary – november 2017

by thatonetime
10 comments

November is alweer een tijdje voorbij, maar door de drukte heb ik nog geen maandoverzicht gemaakt. Hoog tijd dus… November was een rustige maand, maar leuk. Wat ik de afgelopen maand deed, lees je hieronder..

Wat deed ik de afgelopen maand?

Ik:

– ging borrelen met vriendinnetjes. Altijd leuk.

– had het druk met de voorbereidingen voor het Sinterklaasfeest op school.

– deed mee met een greppeltocht. Hoe leuk om in het donker een tocht af te leggen waarbij je niet gezien mag worden. Je moet wegduiken en verstoppen voor de rondrijdende busjes en dus letterlijk in de greppels duiken. Het was weer leuk 🙂

– ging nog meer borrelen met vrienden.

– had nog een aantal verjaardagen. Dat hoort erbij…

– had voor het eerst sinds de website online staat meer dan 1500 bezoekers. Ik kijk eigenlijk vrijwel nooit in mijn statistieken, maar vond het toch wel tof na een paar maandjes bloggen.

– nam mijn vriendinnetje mee uit eten voor haar verjaardag. Dat is altijd een goed idee.. 🙂

– keek bijna de gehele serie Gilmore girls. Ik ben nu bijna klaar met het laatste seizoen.

In november at ik deze lekkere lunch

De drie meest gelezen blogposts van november

#3 Tag: de snack-tag

Naast reizen is mijn andere passie eten. Ik vind het heerlijk en geniet van lekker eten. Ik schreef hierover in de snack-tag.

Tag: de snack-tag


#2 9 tips en feitjes over the Grand Canyon

Hier schreef ik over de immense Grand Canyon. Wij bezochten de Grand Canyon tijdens onze vierweekse roadtrip door het zuidwesten van de VS. Ik verzamelde een aantal feitjes en schreef ze in deze blogpost. Oh en de mooie foto’s hebben vast ook meegeholpen aan het aantal views.

9 tips en feitjes over the Grand Canyon, Amerika

The Grand Canyon, Amerika

#1 Money: kosten citytrip Gdansk

In oktober ging ik vijf dagen naar het Poolse Gdansk. Dit was mijn eerste ontmoeting met Polen en het viel zeker niet tegen. Ik hield mijn uitgaven bij en deze zijn te lezen in dit overzicht.

Money: kosten citytrip Gdansk