TRVL summary – november 2017

by thatonetime
10 comments
Maastricht november 2017 - 1

November is alweer een tijdje voorbij, maar door de drukte heb ik nog geen maandoverzicht gemaakt. Hoog tijd dus… November was een rustige maand, maar leuk. Wat ik de afgelopen maand deed, lees je hieronder..

Wat deed ik de afgelopen maand?

Ik:

– ging borrelen met vriendinnetjes. Altijd leuk.

– had het druk met de voorbereidingen voor het Sinterklaasfeest op school.

– deed mee met een greppeltocht. Hoe leuk om in het donker een tocht af te leggen waarbij je niet gezien mag worden. Je moet wegduiken en verstoppen voor de rondrijdende busjes en dus letterlijk in de greppels duiken.

– ging nog meer borrelen met vrienden.

– had nog een aantal verjaardagen.

– had voor het eerst sinds de website online staat meer dan 1500 bezoekers. Ik kijk eigenlijk vrijwel nooit in mijn statistieken, maar vond het toch wel tof na een paar maandjes bloggen.

– nam mijn vriendinnetje mee uit eten voor haar verjaardag. Dat is altijd een goed idee.. 🙂

– keek bijna de gehele serie Gilmore girls. Ik ben nu bijna klaar met het laatste seizoen.


De drie meest gelezen blogposts van november

#3 Tag: de snack-tag

Naast reizen is mijn andere passie eten. Ik vind het heerlijk en geniet van lekker eten. Ik schreef hierover in de snack-tag.


#2 9 tips en feitjes over the Grand Canyon

Hier schreef ik over de immense Grand Canyon. Wij bezochten de Grand Canyon tijdens onze vierweekse roadtrip door het zuidwesten van de VS. Ik verzamelde een aantal feitjes en schreef ze in deze blogpost. Oh en de mooie foto’s hebben vast ook meegeholpen aan het aantal views.

9 tips en feitjes over the Grand Canyon, Amerika


#1 Money: kosten citytrip Gdansk

In oktober ging ik vijf dagen naar het Poolse Gdansk. Dit was mijn eerste ontmoeting met Polen en het viel zeker niet tegen. Ik hield mijn uitgaven bij en deze zijn te lezen in dit overzicht.

Money: kosten citytrip Gdansk


Instatistics november

Op Instagram genoot ik van ontelbaar mooie plaatjes, zoals altijd! Ook postte ik zelf een aantal mooie plaatjes van mijn reizen en andere zaken.

Deze instafoto’s waren het populairst in november:

#3 Derde deze maand werd onderstaande foto, genomen in Airlie Beach. Ondanks de slechte kwaliteit vind ik toch een leuke foto.  Ik vond Airlie Beach echt fantastisch en heb het geluk gehad om er een aantal maanden te mogen wonen. Kijk dit uitzicht dan, dat is toch fijn 🙂

https://www.instagram.com/p/BbM4Ls4HdeM/?taken-by=janet.thatonetime

#2 Deze foto is genomen in Monument Valley. Ik vond dit National Park zó leuk, rondrijden over de hobbelige zandweggetjes vond ik echt fantastisch. 🙂


#1 Weer een foto van de VS. Deze foto van Bryce Canyon kreeg de meeste likes in november. We deden, redelijk onvoorbereid, een hike zodat we tussen de hoodoos konden lopen. Hadden moeite om weer uit de canyon te komen en genoten van de mooiste uitzichten.

https://www.instagram.com/p/BbfJ8l0neU8/?taken-by=janet.thatonetime

Deze instafoto’s vond ik zelf het mooist:

Ik vond Antelope Canyon zo tof om te ontdekken. Ik had de canyon al vaak voorbij zien komen op foto’s, dus ik kon niet wachten om er zelf heen te gaan. 🙂

https://www.instagram.com/p/BbEfxZ_H1KO/?taken-by=janet.thatonetime

Onderstaande foto is genomen tijdens mijn rondtrip door Australië. We verkenden de Kimberleys en stuitten op dit onbekende National Park. Met slechts een handjevol bezoekers ontdekten wij deze prachtige omgeving. In dit park waren ontzettend veel zoetwater krokodillen te vinden. Ik was nog nooit zó dichtbij een krokodil in de buurt geweest…

https://www.instagram.com/p/BcFeFACn8k9/?taken-by=janet.thatonetime

Vooruitblik december

December staat in het teken van festiviteiten en de start van de kerstvakantie. Zo wordt er Sinterklaas gevierd, zowel op het werk als thuis. Ja, er zijn lootjes getrokken en er moeten gedichten geschreven worden. Mijn lieve nicht gaat deze maand bevallen, ik ben zo benieuwd. Toch gek dat je met een keizersnede al gewoon weet wanneer je kind geboren gaat worden. Ik ga nog een kerstmarkt bezoeken, er moeten kerstborrels gedronken worden, ik ga uit eten (want: kerst!) en ik heb vakantie! Oud & Nieuw staat nog helemaal open!? Het wordt vast een leuke en gezellige maand. 🙂


Nieuwsgierig naar meer? 

TRVL summary – juni 2017

TRVL summary – juli 2017

TRVL summary – augustus 2017

TRVL summary – september 2017

TRVL summary – oktober 2017

Wat zijn jouw plannen in de decembermaand? Fijne december allemaal!

♥ Janet

You may also like

10 comments

Milou 11 december 2017 - 10:13

Dat ziet er uit als een heerlijke maand. En een greppeltocht klinkt echt super grappig!

Reply
thatonetime 12 december 2017 - 15:52

Dat is het ook echt! Het was zo leuk!! 🙂

Reply
Stephanie 9 december 2017 - 20:21

Wat een leuk overzicht. Die greppeltocht klinkt echt geweldig!! En dat eten ziet er ook heel goed uit. Mijn decemberplannen zijn oa nog een nachtje weg en gezellig kerst vieren met mijn familie!
Stephanie onlangs geplaatst…THAILAND I: BANGKOK & TROPISCH EILAND KOH MAKMy Profile

Reply
thatonetime 12 december 2017 - 15:52

De greppeltocht is ook echt geniaal! Zo’n leuke avond gehad 🙂

Reply
Bryan 7 december 2017 - 09:02

Ooh heel leuk dat je boven de 1500 ging! Goed bezig en veel succes nog.

Reply
thatonetime 12 december 2017 - 15:51

Dankjewel Bryan! 🙂

Reply
Herma | 2feelfree.com 6 december 2017 - 21:37

Leuk overzicht! Relaxte maand gehad, zo te zien 🙂 Ik zit toevallig momenteel ook weer helemaal in Gilmore Girls! Ken ze allemaal al, maar het is zó leuk! De Grand Canyon vond ik trouwens ook echt geweldig.. zo immens groot, dat moet je echt met eigen ogen zien om het te geloven.

Reply
thatonetime 12 december 2017 - 15:51

Ah ik ben net klaar met Gilmore Girls.. mis het nu al 😉

Reply
Malou @reismeis.nl 6 december 2017 - 19:46

Wat leuk te lezen hoe je novembermaand eruit heeft gezien! Klinkt als een gezellige maand? hele fijne en mooie december maand!

Reply
thatonetime 12 december 2017 - 15:51

Dankjewel! 🙂 Jij ook een fijne december!

Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More