TRVL summary – november 2018

In de maandelijkse TRVL summaries geef ik je een kijkje achter de schermen, vertel ik je hoe mijn maand is geweest en waar ik me mee bezig heb gehouden. November was een relatief rustige maand wat betreft uitjes, maar het was wel een hele spannende maand.. Wil je weten waarom?

Wat deed ik de afgelopen maand?

Ik:

– had deze maand maar één (!) verjaardag.

– ging op huizenjacht.

– had oudergesprekken op het werk.

– ging kijken hoe mijn nichtje haar zwemdiploma A haalde.

kocht een huis!! 😀

– vierde dit met champagne en oliebollen.

– begon gelijk de zoektocht naar een nieuw interieur.

– deed Sinterklaas inkopen.

– begon aan een surprise voor de Sinterklaasviering op school.

– ben ook maar één keer uit eten geweest.

Zonsondergangen in november
Ik ging in november uit eten. Biefstuk is altijd een goed idee.
In november mocht mijn nichtje afzwemmen. Ik ging kijken bij het afzwemmen.

De drie meest gelezen blogposts van november

#3 10x to do in Penang, Maleisië 

Twee jaar geleden maakte ik een rondreis door dit prachtige land. Één van de eerste bestemmingen van deze reis was het eiland Penang, wat een toffe maar redelijk toeristische plek is. Inspiratie voor je bezoek aan Penang, lees je in deze blogpost.

10x to do in Penang, Maleisië 

Penang, Maleisië

#2 Een wereldkaart aan de muur van Wereldkaarten.nl

Dit is mijn tweede wereldkaart van wereldkaarten.nl en het stelt niet teleur. Met een nieuw huis in het vooruitzicht is het ook perfecte timing. Mijn bevindingen van de kaart, lees je hier.

Een wereldkaart aan de muur van Wereldkaarten.nl


#1 De tempelstad van Sri Lanka: Anuradhapura

De tweede bestemming van onze reis door Sri Lanka was de stad Anuradhapura. In deze stad vind je tientallen tempels, dagoba’s en ruïnes, waardoor deze stad veel toeristen trekt. Ik maakte een overzichtje van de tempels die wij bezocht hebben.

De tempelstad van Sri Lanka: Anuradhapura 

Anuradhapura, Sri Lanka

INSTATISTICS november

Mijn meest populaire fotootjes van deze maand.

#3 In oktober ging ik een weekendje weg naar Bergen en gingen onder andere naar Bergen aan zee. Hier wandelden we door de duinen.


#2 In Bergen maakten we ook een wandeling in het bos, waar we genoten van één van de laatste zonnestralen van het seizoen. Dit plaatje schoot ik hier.


#1 Ik postte deze maand een aantal foto’s van Galle, wat we tijdens onze rondreis door Sri Lanka bezochten.


Vooruitblik december

December, voor menig mens een drukke maand vol leuke uitjes en festiviteiten, voor mij is het niet anders. Ik vier twee keer Sinterklaas en natuurlijk ook nog eens op school. Daarna duurt het niet lang meer voordat alles in het teken van de Kerstman staat. Met mijn collega’s ga ik nog twee dagen naar Terschelling. Kerstmis vieren we met onze families en wij vertrekken tweede kerstdag naar Ierland waar we tien dagen lang met een huurauto dit mooie land ontdekken. De Lonely Planet ligt al thuis en de nieuwe winterjas is al gekocht, dus de eerste voorbereidingen zijn getroffen.

Wat ga jij doen in deze drukke maand? Fijne en gezellige december allemaal!


Nieuwsgierig naar meer? 

Hieronder vind je de TRVL summaries van 2018.

TRVL summary – januari 2018

TRVL summary – februari 2018

TRVL summary – maart 2018

TRVL summary – april 2018

TRVL summary – mei 2018

TRVL summary – juni 2018

TRVL summary – juli 2018

TRVL summary – augustus 2018

⇒ TRVL summary – september 2018

TRVL summary – oktober 2018 

♥ Janet

22 thoughts on “TRVL summary – november 2018

  1. Leuk om te lezen allemaal. Wij zijn ook op zoek naar een nieuw huis. Wij gaan hoogstwaarschijnlijk laten bouwen. Allemaal heel spannend. Lonely planet is super! wij hebben ze ook van verschillende landen thuis

  2. Proficiat met de aankoop van je huis!! Hier waren er 2 jarigen in huis 🙂 Ik wil ook graag eens naar Ierland!! Lijkt me supermooi daar. Veel plezier alvast, December ziet er een heel leuke maand uit voor je!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge