TRVL summary – november 2018

by thatonetime
22 comments

In de maandelijkse TRVL summaries geef ik je een kijkje achter de schermen, vertel ik je hoe mijn maand is geweest en waar ik me mee bezig heb gehouden. November was een relatief rustige maand wat betreft uitjes, maar het was wel een hele spannende maand.. Wil je weten waarom?

Wat deed ik de afgelopen maand?

Ik:

– had deze maand maar één (!) verjaardag.

– ging op huizenjacht.

– had oudergesprekken op het werk.

– ging kijken hoe mijn nichtje haar zwemdiploma A haalde.

kocht een huis!! 😀

– vierde dit met champagne en oliebollen.

– begon gelijk de zoektocht naar een nieuw interieur.

– deed Sinterklaas inkopen.

– begon aan een surprise voor de Sinterklaasviering op school.

– ben ook maar één keer uit eten geweest.

Zonsondergangen in november
Ik ging in november uit eten. Biefstuk is altijd een goed idee.
In november mocht mijn nichtje afzwemmen. Ik ging kijken bij het afzwemmen.

De drie meest gelezen blogposts van november

#3 10x to do in Penang, Maleisië 

Twee jaar geleden maakte ik een rondreis door dit prachtige land. Één van de eerste bestemmingen van deze reis was het eiland Penang, wat een toffe maar redelijk toeristische plek is. Inspiratie voor je bezoek aan Penang, lees je in deze blogpost.

10x to do in Penang, Maleisië 

Penang, Maleisië

#2 Een wereldkaart aan de muur van Wereldkaarten.nl

Dit is mijn tweede wereldkaart van wereldkaarten.nl en het stelt niet teleur. Met een nieuw huis in het vooruitzicht is het ook perfecte timing. Mijn bevindingen van de kaart, lees je hier.