TRVL summary – november 2018

by thatonetime
22 comments

In de maandelijkse TRVL summaries geef ik je een kijkje achter de schermen, vertel ik je hoe mijn maand is geweest en waar ik me mee bezig heb gehouden. November was een relatief rustige maand wat betreft uitjes, maar het was wel een hele spannende maand.. Wil je weten waarom?

Wat deed ik de afgelopen maand?

Ik:

– had deze maand maar één (!) verjaardag.

– ging op huizenjacht.

– had oudergesprekken op het werk.

– ging kijken hoe mijn nichtje haar zwemdiploma A haalde.

kocht een huis!! 😀

– vierde dit met champagne en oliebollen.

– begon gelijk de zoektocht naar een nieuw interieur.

– deed Sinterklaas inkopen.

– begon aan een surprise voor de Sinterklaasviering op school.

– ben ook maar één keer uit eten geweest.

Zonsondergangen in november
Ik ging in november uit eten. Biefstuk is altijd een goed idee.