Jaaroverzicht in reizen: Vlissingen Zeeland november 2019 3

TRVL summary – november 2019

In de maandelijkse TRVL summaries geef ik je een kijkje achter de schermen en vertel ik je hoe mijn maand is geweest en waar ik me mee bezig heb gehouden. Wat ik in de maand november heb gedaan, lees je hier.

Wat deed ik de afgelopen maand? 

Ik:

⇒ begon de maand met een aantal verjaardagen.

⇒ ging weer staken. Onderwijsland lag een dag stil.

⇒ ging uit eten.

⇒ kwam erachter dat ik een slijmbeursontsteking in mijn heup had.

⇒ ging met vriendinnen een weekend naar Leeuwarden.

⇒ winkelde in deze culturele hoofdstad.

⇒ genoot vooral van lekker veel eten en drinken.

⇒ ging borrelen met oud-collega’s.

⇒ kreeg een spuit voor mijn slijmbeursontsteking.

⇒ ging nog een keer uit eten.

⇒ ging naar Groningen om mijn lieve kleine nichtje te ontmoeten.

⇒ deed een stadswandeling door Nijmegen. Achteraf niet heel slim met een slijmbeursontsteking in je heup. 😉

⇒ sloot de maand november af in Middelburg.

⇒ genoot samen met vriendlief van de rust in Zeeland.

⇒ ging nog een paar keer uit eten.

⇒ liet me op de valreep (om 23.00 uur) nog even gaan op Black Friday.

⇒ checkte waarom er een liedje over Zoutelande gemaakt was.

⇒ wandelde langs de boulevard in Vlissingen.

⇒ wandelde langs de Schotse huizen in Veere.

⇒ was me al aan het oriënteren voor mijn reis van komende zomer! Ik ben toe aan zon.


De drie meest gelezen blogposts van november

#3 Wishlist Zwitserland: mijn wensen voor deze trip

Ik kan niet wachten om eigenlijk naar Zwitserland te gaan. Dit jaar vieren wij kerst in de sneeuw, hopelijk onder het genot van een lekker wijntje en kaasje. Ik ben nog nooit in Zwitserland geweest, maar mijn wishlist is al zo lang geworden. Het lijkt alsof letterlijk elke uithoek van het land het bezoeken waard is. Ik ben benieuwd.

#3 Wishlist Zwitserland: mijn wensen voor deze trip


#2 Curaçao: de mooiste stranden op een rij

Het is al weer zoo lang geleden dat ik op dit heerlijke eiland woonde en ik schrijf er niet heel vaak over. Daarom vond ik het heel leuk om dit artikel te schrijven en weer eens goed terug te denken aan deze fantastische tijd! Curaçao heeft 38 stranden en in deze blogpost beschreef ik de mooiste stranden die ik heb bezocht.

#2 Curaçao: de mooiste stranden op een rij

te doen Curaçao: 15

#1 Aqaba, Jordanië: relaxen bij de Rode Zee

Ik had me helemaal niet verdiept in Aqaba voordat ik in dit havenstadje belandde. Ik had geen verwachtingen, maar het bleek een ware hit te zijn. Ik vond het een heerlijke plek en verbleef er dan ook een aantal dagen. Ik zette een aantal tips voor deze toffe stad op een rij.

#1 Aqaba, Jordanië: relaxen bij de Rode Zee

Aqaba, Jordanië 2019 - 8

Instatistics november

Mijn populairste foto’s van de maand november, vind je hieronder.

#3 De eerste foto van deze lijst schoot ik in het mooie Jerusalem. Tijdens mijn lijst door Jordanië maakte ik een uitstap naar Israël en genoot van de mooie stad Jerusalem. Dit soort kruidenmelanges vind je overal in Jerusalem en zijn erg fotogeniek.

https://www.instagram.com/p/B5DdyjUgwXn/

#2 Deze maand deelde ik veel foto’s van ons eigen kikkerlandje. En terecht… want Nederland is echt fantastisch en ontzettend mooi. Dit kiekje schoot ik in het mooie Nijmegen.

https://www.instagram.com/p/B4fi_u1g16H/

#1 Ook de populairste foto van deze maand is gewoon geschoten in Nederland. Ik verbaas me steeds meer over hoe mooi ons eigen land is. Zo ondergewaardeerd soms. Dit steegje ontdekte ik in Nijmegen.

https://www.instagram.com/p/B5QSzvygXNR/

Vooruitblik december

Ik kijk erg uit naar de maand december. We starten de maand met een aantal Sinterklaas vieringen. Zo komt Sinterklaas op school langs en vier ik dit ook met mijn familie. Verder heb ik deze maand een aantal verjaardagen en werken we op school naar de kerst toe. Ik sluit het jaar af met een aantal kerstborrels en in de kerstvakantie ga ik samen met vriendlief naar Zwitserland. Het is al jaren geleden dat ik kerstmis in het buitenland vierde, maar dat gaat toch echt weer gebeuren. Een week lang gaan we genieten van de natuurpracht. Hopelijk is mijn slijmbeursontsteking dan over en kan ik er optimaal van genieten. We komen net op tijd weer in Nederland om hier de jaarwisseling te vieren.


Nieuwsgierig naar meer? 

⇒ TRVL summary – januari 2019

⇒ TRVL summary – februari 2019

⇒ TRVL summary – maart 2019

⇒ TRVL summary – april 2019

⇒ TRVL summary – mei 2019

⇒ TRVL summary – juni 2019

⇒ TRVL summary – juli 2019

⇒ TRVL summary – augustus 2019

⇒ TRVL summary – september 2019

⇒ TRVL summary – oktober 2019

Liefs

Janet 

Dit blog bevat affiliate links. Wanneer je iets koopt via deze links ontvang ik hiervoor een kleine vergoeding. Jij betaalt echter nog steeds hetzelfde, het kost jou niets extra. Met deze inkomsten kan ik That One Time onderhouden. 

Over Janet

Outdoor activiteiten in Yosemite National Park, Californië 2

Janet is het gezicht achter dit blog. Ze is een creatieveling met 1000 hobby’s en ze gaat altijd op zoek naar de mooiste stukjes natuur en wildlife en je kunt haar altijd wakker maken voor een tof avontuur.

Van wonen in de Carribean tot Australië, van eindeloze roadtrips tot backpackend de wereld rond en van duiken tussen de haaien tot hiken in de bergen. Als er avontuur is, dan is Janet erbij!  

Populaire blogposts

ReizenReizen
Booking.com
All-inclusive autohuur volgens Sunny Cars

26 Responses

 1. Voor januari wret ik al wat je twee dagen gaat doen; staken. Schitterende foto’s weer, vooral die foto van zwitserland. Ik zit nog steeds te dubben of we komende zomer naar Oostenrijk of Zwitserland ‘moeten’

  1. Oh, dat is nog eens een toffe plek om regelmatig te komen.. lijkt me heel tof want ik vond de stad erg leuk! De rest van Zeeland trouwens ook haha.

 2. Wat heb je veel dingen gedaan zeg! Vervelend van de slijmbeursontsteking, dat klinkt pijnlijk! Wel leuke plekken heb je bezocht in Nederland, laat ook gelijk zien hoe leuk Nederland zelf is. Je hoeft helemaal niet ver weg. Ik heb ook gestaakt, wij gingen naar Amsterdam. Helaas heeft het verder nog niet echt geholpen

  1. Ik ben tijdens de staking dit keer nergens geweest, wellicht de volgende keer weer. Ga jij in januari ook weer staken?

 3. Ik heb een slijmbeursontsteking in mijn schouder gehad, dus ik kan me voorstellen dat het in je heup ook zeer pijnlijk is. Hopelijk hersteld het snel! Superleuk dat je naar Zwitserland gaat, het is vast tof om er Kerst te vieren. Ik ben heel benieuwd naar je ervaringen!

  1. Ik ken meerdere mensen die het in de schouder hebben gehad en hoor van iedereen dat dat vet pijnlijk moet zijn, heel vervelend.

 4. Wat een mooie foto van die kruiden in Jeruzalem!

  Zeeland is altijd een goed idee. Ik was een paar jaar geleden in Middelburg – echt een leuke stad.

  Ik ga eind van de week weer naar Zeeland. Zin in.

  1. Ik was ook positief verrast door Middelburg, vond het echt een leuke, knusse en sfeervolle stad. Oh lekker, hoe was je uitstap naar Zeeland?

 5. Jee, die slijmbeursontsteking klinkt niet tof zeg. Heb je er veel pijn van? En jullie reis naar Zwitserland komt al aardig dichtbij. Succes met de laatste loodjes op school.

  1. De reis komt zeker dichtbij. De slijmbeursontsteking doet aardig veel pijn ja. Ik heb inmiddels al bijna twee weken geleden een spuit gehad, maar het is nog steeds niet over.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.