TRVL summary – november 2019

by thatonetime
26 comments

In de maandelijkse TRVL summaries geef ik je een kijkje achter de schermen en vertel ik je hoe mijn maand is geweest en waar ik me mee bezig heb gehouden. Wat ik in de maand november heb gedaan, lees je hier.

Wat deed ik de afgelopen maand? 

Ik:

⇒ begon de maand met een aantal verjaardagen.

⇒ ging weer staken. Onderwijsland lag weer een dag stil.

⇒ ging uit eten.

⇒ kwam erachter dat ik een slijmbeursontsteking in mijn heup had.

⇒ ging met vriendinnen een weekend naar Leeuwarden.

⇒ winkelde in deze culturele hoofdstad.

⇒ genoot vooral van lekker veel eten en drinken.

⇒ ging borrelen met oud-collega’s.

⇒ kreeg een spuit voor mijn slijmbeursontsteking.

⇒ ging nog een keer uit eten.

⇒ ging naar Groningen om mijn lieve kleine nichtje te ontmoeten.

⇒ deed een stadswandeling door Nijmegen. Achteraf niet heel slim met een slijmbeursontsteking in je heup. 😉

⇒ sloot de maand november af in Middelburg.

⇒ genoot samen met vriendlief van de rust in Zeeland.

⇒ ging nog een paar keer uit eten.

⇒ liet me op de valreep (om 23.00 uur) nog even gaan op Black Friday.

⇒ checkte waarom er een liedje over Zoutelande gemaakt was.

⇒ wandelde langs de boulevard in Vlissingen.

⇒ wandelde langs de Schotse huizen in Veere.

⇒ was me al aan het oriënteren voor mijn reis van komende zomer! Ik ben toe aan zon.

In november ging ik naar Zeeland: Zoutelande
In november maakte ik een stadswandeling in Nijmegen
eten in Middelburg, Zeeland
Vlissingen in November
Carpaccio in Nijmegen
In november gingen we naar Middelburg, Zeeland

De drie meest gelezen blogposts van november

#3 Wishlist Zwitserland: mijn wensen voor deze trip

Ik kan niet wachten om eigenlijk naar Zwitserland te gaan. Dit jaar vieren wij kerst in de sneeuw, hopelijk onder het genot van een lekker wijntje en kaasje. Ik ben nog nooit in Zwitserland geweest, maar mijn wishlist is al zo lang geworden. Het lijkt alsof letterlijk elke uithoek van het land het bezoeken waard is. Ik ben benieuwd. 😀

#3 Wishlist Zwitserland: mijn wensen voor deze trip


#2 Curaçao: de mooiste stranden op een rij

Het is al weer zoo lang geleden dat ik op dit heerlijke eiland woonde en ik schrijf er niet heel vaak over. Daarom vond ik het heel leuk om dit artikel te schrijven en weer eens goed terug te denken aan deze fantastische tijd! Curaçao heeft 38 stranden en in deze blogpost beschreef ik de mooiste stranden die ik heb bezocht.

#2 Curaçao: de mooiste stranden op een rij

Zwitserland

#1 Aqaba, Jordanië: relaxen bij de Rode Zee

Ik had me helemaal niet verdiept in Aqaba voordat ik in dit havenstadje belandde. Ik had geen verwachtingen, maar het bleek een ware hit te zijn. Ik vond het een heerlijke plek en verbleef er dan ook een aantal dagen. Ik zette een aantal tips voor deze toffe stad op een rij.

#1 Aqaba, Jordanië: relaxen bij de Rode Zee

Aqaba, Jordan

Instatistics n