Kasteel Duurstede, Netherlands

TRVL summary – november 2020

In de maandelijke TRVL summaries vertel ik je hoe mijn maand eruit heeft gezien. Wat ik heb uitgespookt en waar ik ben geweest. In november ging ik weer een weekendje weg en ging ik op ontdekking in eigen land. Lees en kijk snel verder om te zien hoe mijn maand november eruit heeft gezien.

Wat deed ik de afgelopen maand? 

Ik:

⇒ bracht mijn klas in de Sinterklaas sferen.

⇒ nam Neo mee naar Stadspark Berg & Bos in Apeldoorn.

⇒ deed Neo ook voor het eerst in ‘bad’.

⇒ had een spelletjesmiddag.

⇒ kon Neo bijna niet meer tillen omdat hij te zwaar werd.

⇒ kocht voor onszelf een nieuw bordspel.

⇒ ging een weekendje weg naar Leusden.

⇒ kon eindelijk weer genieten van een drankje aan de bar en etentjes in een restaurant.

⇒ bezocht de enige pyramide van ons land: Austerlitz.

⇒ ging op zoek naar landhuizen en kastelen, zoals kasteel Duurstede en Slot Zeist.

⇒ twijfelde erg om in de kerstvakantie naar de Antillen te gaan om bij te komen.


De drie meest gelezen blogposts van november

#3 Lake Bled: het meest romantische meer van Slovenië

Afgelopen zomer ging ik samen met een vriendin naar Slovenië. Tijdens deze roadtrip brachten we een aantal dagen bij het mooie Lake Bled door. In deze blogpost deel ik de tofste dingen om te doen en de mooiste plekjes met je.

Lake Bled: het meest romantische meer van Slovenië

Lake Bled, Slovenië 2020 - 10

#2 10x de leukste dorpen en steden in Luxemburg

Deze blogpost staat al een tijdje in de top 3 van meestgelezen blogposts op That One Time. Vlak na de jaarwisseling ging ik samen met mijn moeder naar Luxemburg voor een stedentripje; mijn eerste bezoek aan het land wat me ook echt is bijgebleven. En voor herhaling vatbaar.

10x de leukste dorpen en steden in Luxemburg

Luxemburg city - Jaaroverzicht 2020

#1 13 leuke plekjes om te bezoeken in Zeeland

Nou, volgens mij is deze blogpost in vrijwel elke maand van 2020 het meestgelezen. Vrijwel alle andere landen in de gehele wereld hebben code oranje, dus wij hebben dit jaar voornamelijk genoten van de prachtigste plekjes in eigen land.

13 leuke plekjes om te bezoeken in Zeeland

Middelburg, Zeeland 2019 - 2

Instatistics november

Instagram blijft het meest ideale medium om mooie foto’s te delen met de rest van de wereld. Helemaal nu we niet mogen reizen naar de verste uithoeken van de wereld, vind ik het heerlijk om virtueel te kunnen reizen en geniet ik enorm van alle mooie plaatjes die iedereen deelt. Ook ik hoop jullie te kunnen inspireren met wat mooie plaatjes voor jullie toekomstige reizen. Dit zijn de meeste populaire plaatjes van de maand november.

#3 Dit is mijn nieuwe lievelingsfoto! Ik vind deze foto zo mooi en mysterieus. Ik maakte deze foto vanaf de top van pyramide Austerlitz.

https://www.instagram.com/p/CILoCPmDpzx/

#2 Afgelopen zomer maakte ik een roadtrip door Slovenië en één van de eerste plekken die ik bezocht was het populaire Lake Bled. We genoten een aantal dagen van de mooie omgeving en het prachtige weer.

https://www.instagram.com/p/CIBqqSGjqIB/

#1 En hier nog één; de plaatjes van Slovenië doen het goed.

https://www.instagram.com/p/CH0ayrWDuET/

Vooruitblik december

December is altijd een maand vol leuke festiviteiten en gezelligheid. We vieren Sinterklaas op school, waarna we gelijk doorgaan met de kerstvoorbereidingen. Hoogstwaarschijnlijk kunnen we deze feestdagen niet met de hele familie vieren, dus ook dat wordt even aanpassen. Daarnaast kan ik straks genieten van twee weken kerstvakantie. Ik heb de afgelopen dagen druk naar reizen naar de Antillen gekeken, maar ik twijfel nog erg. Ik denk dat ik toch maar thuis blijf en nog even wacht. Wel staat er weer een weekendje weg met mijn moeder op de planning. We gaan dit keer naar Haarlem. Tips zijn altijd welkom!

Hele fijne decembermaand allemaal!


Nieuwsgierig naar meer? 

⇒ TRVL summary – oktober 2020

⇒ TRVL summary – september 2020

⇒ TRVL summary – augustus 2020

⇒ TRVL summary – juni en juli 2020

⇒ TRVL summary – mei 2020

⇒ TRVL summary – april 2020

⇒ TRVL summary – maart 2020

⇒ TRVL summary – februari 2020

⇒ TRVL summary – januari 2020

Liefs

Janet 

Dit blog bevat affiliate links. Wanneer je iets koopt via deze links ontvang ik hiervoor een kleine vergoeding. Jij betaalt echter nog steeds hetzelfde, het kost jou niets extra. Met deze inkomsten kan ik That One Time onderhouden. 

Over Janet

Outdoor activiteiten in Yosemite National Park, Californië 2

Janet is het gezicht achter dit blog. Ze is een creatieveling met 1000 hobby’s en ze gaat altijd op zoek naar de mooiste stukjes natuur en wildlife en je kunt haar altijd wakker maken voor een tof avontuur.

Van wonen in de Carribean tot Australië, van eindeloze roadtrips tot backpackend de wereld rond en van duiken tussen de haaien tot hiken in de bergen. Als er avontuur is, dan is Janet erbij!  

Populaire blogposts

ReizenReizen
Booking.com
All-inclusive autohuur volgens Sunny Cars

9 Responses

  1. War is Bled fotogeniek hè en die piramide, daar heb ik leuke herinneringen aan. Geweest als kind.

  2. Ik kan begrijpen dat je foto vanop de pyramide Austerlitz je favoriet is. Een prachtige foto is het
    Dat weekendje weg zou ik ook wel willen. Maar wijn zitten hier in België nog steeds in lockdown. Dus we blijven veilig thuis. have fun!

  3. De antillen klinken heel antrekkelijk, wij zouden eigenlijk in december naar NY, maar dat gaat natuurlijk niet door, dus ik heb er ook even aan gedacht. Moet echt even bijkomen, maar goed, het wordt hem even niet. Op school is dit toch altijd een hectische periode haha. Wat leuk ook dat je er in Nederland op uit geweest bent! Haarlem is leuk, lang geleden wel dat ik er was, dus niet echt tips verder.

  4. Oeh, dat klinkt wel aantrekkelijk: de Antillen. Heb je geboekt? De piramide van Austerlitz zag ik dit jaar vaker voorbij komen. Best benieuwd naar!

  5. Tof dat je de pyramide gezien hebt en zoals ik op insta volgens mij al zei zou ik diezelfde dag bijna ook gaan! Maar… ik ga in de herkansing! Morgenavond slaap ik er niet zo heel ver vandaan, dus hopelijk krijg ik de vriendin met wie ik ga zo ver om mee te gaan. Het wordt vooral een wandel- en bijklets-uitje, dus hopelijk wil ze er zondag ook naartoe!

  6. Heerlijk dat je een weekend weg bent geweest! In deze tijd voelt dat echt als verwennerij vind ik. En wat wordt die pup groot zeg, niet te geloven hoe snel dat gaat.

  7. Leuk dat twee van de drie best gelezen blogs buiten Nederland waren! Dat geeft me goede hoop haha. Mensen hebben kennelijk zeker nog zin om lekker te reizen!

  8. Die pyramide ziet er heel tof uit! Nooit geweten dat je zoiets in Nederland kon zien. Geniet van je kerstvakantie, of het nou op de Antillen is of in Nederland 🙂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.