TRVL summary – oktober 2018

In de maandelijkse TRVL summaries geef ik je een kijkje achter de schermen en vertel ik je hoe mijn maand is geweest en waar ik me mee bezig heb gehouden. In oktober had ik een week vakantie, ging ik te vaak uit eten en ging ik een weekendje naar Bergen. Lees je mee?

Wat deed ik de afgelopen maand?

Ik:

– ging een avondje borrelen met collega’s.

– eindigde deze nacht in de mac.

– ging wandelen in het bos.

– ging naar een feestje van mijn oom en tante die 50 (!) jaar getrouwd waren.

– ging op kraambezoek bij een vriendin.

– had een weekje vakantie. Heerlijk bijkomen!

– ging een weekendje weg naar Bergen.

– ging uit eten.

– ging nog een keer uit eten.

– ging nog een keer uit eten.. en nog een keer!

– wandelde door Bergen.

– ging naar het strand in Bergen aan zee.

– ging een dag naar Alkmaar.

– ontdekte de stad door middel van een stadswandeling.

– ging ook nog eens winkelen in deze stad. Dat lukte goed.

– ging nog een keer uit eten en naar de bioscoop. De film viel erg tegen.

– ging te vaak uit eten afgelopen maand. 😉

– ging lunchen en bijkletsen met een oud-collega.

– kocht een nieuw spel Ilos en speelde dit te vaak.

– had een spelletjesavond. 30 seconds doet het ook altijd goed.

– had twee verjaardagen.

– boekte een nieuwe reis!!

– bestelde gelijk de Lonely Planet om inspiratie op te doen.

In oktober was het lekker weer.
In oktober naar Bergen: lekker eten.
In oktober gingen we een weekend naar Bergen.
In oktober naar Alkmaar
Lunchen in Lent

De drie meest gelezen blogposts van oktober

#3 Travel Inspo: Lonely Planets Best in Travel 2019

Lonely Planet schreef over de beste bestemmingen om te bereizen in 2019. Op de lijst van Lonely Planet vind je 10 landen. Welke landen je het beste nú kan bezoeken vind je in deze blogpost.

Travel Inspo: Lonely Planets Best in Travel 2019


#2 Money: kosten maand backpacken in Sri Lanka

Afgelopen maand werd dit artikel al erg vaak gelezen. Ook deze maand waren veel lezers benieuwd wat een maand reizen door Sri Lanka kost. Je leest het hier..

Money: kosten maand backpacken in Sri Lanka

Tangalle, Sri Lanka

#1 5x to do in Negombo, Sri Lanka 

Sri Lanka werd door de Lonely Planet tot de nummer 1 bestemming van 2019 verkozen. Ik schreef over mijn bezoek aan de stad Negombo. Voor velen het start- en/of eindpunt van de reis door Sri Lanka.

5x to do in Negombo, Sri Lanka

Negombo, Sri Lanka

INSTATISTICS oktober

Mijn meest populaire fotootjes van de maand oktober.

#3 Op (waarschijnlijk) één van de laatste zonnige dagen van dit kalenderjaar ging ik wandelen op de hei. Het blijft een heerlijke plek om te wandelen en met dit weer is het des te leuker.


#2 Ik bezocht de stad Alkmaar en maakte een stadswandeling. Ik was aangenaam verrast door de leuke straatjes, mooie winkeltjes en gave uitzichten.


#1 Deze foto is genomen in Anuradhapura. Een stad in Sri Lanka waar vooral heel veel tempels te vinden zijn. Wij bezochten naast deze tempels ook de rijstvelden. Heerlijk in alle rust.


Vooruitblik november

November is een rustige maand met weinig afspraken. Op een etentje en verjaardag na, bestaat deze maand vooral uit veel werken en voorbereiden op de drukke decembermaand. In het onderwijs is dit een vrij drukke periode met alle festiviteiten. Daarnaast staan er in december twee uitjes op het programma. Stilte voor de storm zullen we maar zeggen.

Fijne november allemaal!


Nieuwsgierig naar meer? 

Hieronder vind je de TRVL summaries van 2018.

TRVL summary – januari 2018

TRVL summary – februari 2018

TRVL summary – maart 2018

TRVL summary – april 2018

TRVL summary – mei 2018

TRVL summary – juni 2018

TRVL summary – juli 2018

TRVL summary – augustus 2018

⇒ TRVL summary – september 2018

♥ Janet

34 thoughts on “TRVL summary – oktober 2018

    1. Ilos vind ik echt fantastisch.. je moet maar eens een filmpje opzoeken. Ik ga in de kerstvakantie naar Ierland. Het is mijn eerste bezoek aan het land dus ik ben erg benieuwd. We gaan 10 dagen lang rondcrossen met de auto.

  1. Leuk om te lezen. Je hebt een gezellige en best drukke maand gehad. Inderdaad.. de drukke decembermaand in het onderwijs staat voor de deur, dus een rustige november is niet verkeerd. Je hebt me wel nieuwsgierig gemaakt waar de nieuwe reis naartoe gaat. 🙂 Ik las je antwoord op die vraag al in de reacties. Leuk!!

    1. Oh ik vind het altijd wel tof om een maandoverzicht te schrijven.. dan sta ik nog even stil bij alles wat ik heb gedaan. Ik ga eind december 10 dagen naar Ierland… ik ben benieuwd! 😀

  2. Zo, lekker vaak uit eten geweest. Heerlijk! Dat zit er voor ons niet heel vaak meer in. Een datenight bedoel ik dan. Met ons dochtertje gaan we af en toe uit eten, maar niet al te vaak, want de kosten lopen zo best op. Onze highlight was een hele leuke glamping vakantie van een midweek (herfstvakantie) in een lodge in Overijssel. En eergisteren naar een geweldig (jazz) concert in het Bimhuis (Amsterdam) geweest. Heerlijk!

  3. Wat een smaakvolle foto’s. Heerlijk!

    November is bij mij op school ook altijd druk. Vooral door de examens en herexamens die er bij horen. Met de kerstviering houd ik me nooit zo bezig.

  4. Je hebt een hoop leuke dingen gedaan en lekker veel uit eten geweest. Ik houd ook enorm van spelletjes en 30 seconds vind ik super leuk. Dat nieuwe spel van je ken ik nog niet! En wat leuk dat je weer een reis geboekt hebt. De voorpret is ook altijd leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge