TRVL summary – oktober 2019

by thatonetime
24 comments

In de maandelijkse TRVL summaries geef ik je een kijkje achter de schermen en vertel ik je hoe mijn maand is geweest en waar ik me mee bezig heb gehouden. Wat ik in de maand oktober heb gedaan, lees je hier.

Wat deed ik de afgelopen maand? 

Ik:

⇒ deed mee met een volleybaltoernooi, samen met collega’s.

⇒ ging eten met vriendinnen.

⇒ kreeg nieuwe deuren in huis, zo mooi!

⇒ liet aan al onze familie en vrienden ons huis zien op onze housewarming.

⇒ had een weekje vakantie.

⇒ werkte veel aan mijn nieuwe website.

⇒ gooide deze website ook online. Hoe vind je ‘m?

⇒ ging samen met mijn moeder en zus een weekend weg.

⇒ genoot van de mooie stad Amersfoort.

⇒ ging winkelen in deze oude stad.

⇒ ging op zoek naar leuke plekjes om te eten en te drinken.

⇒ deed een stadswandeling om de leukste plekjes van Amersfoort te ontdekken.

⇒ bekeek Amersfoort van bovenaf, vanaf de Onze Lieve Vrouwe-toren.

⇒ ging naar de Intratuin en verbaasde me over de kerstsferen.

⇒ ging natuurlijk ook nog een keer uit eten en had een verjaardag.

In oktober ging ik uit eten
Amersfoort in oktober
In oktober naar de Intratuin in kerstsferen

De drie meest gelezen blogposts van oktober

#3 Traveldiary Jordanië: Wadi Mujib, Madaba en terug naar huis

Mijn reis naar Jordanië was een reis met vele hoogtepunten. Het laatste gedeelte van mijn reis bracht ik door in het mooie Wadi Mujib, bezocht de mozaïeken van Madaba en toen was het toch echt tijd om terug te gaan naar dit koude kikkerlandje. In mijn laatste traveldiary kun je meekijken en lezen met mijn avonturen.

#3 Traveldiary Jordanië: Wadi Mujib, Madaba en terug naar huis

Wadi Mujib, Jordanië


#2 Langkawi, Maleisië: 11x doen op dit tropische eiland

Mijn reis naar Maleisië is inmiddels alweer een paar jaren geleden, maar elke keer als ik over dit land schrijf komt er automatisch een lach op mijn gezicht. Ik schreef ditmaal over het heerlijke eiland Langkawi. Mooie stranden, jungle en mooie uitzichten.. er is genoeg te beleven op dit mooie eiland.

#2 Langkawi, Maleisië: 11x doen op dit tropische eiland

Langkawi, Maleisië

#1 Travel Inspo: Lonely Planets Best in Travel 2020

Lonely Planet creëerde weer een lijst met tien bestemmingen die je NU moet bezoeken. In de Best of Travel list staan tien mooie en inspirerende landen voor op je wishlist. Dit soort lijstjes zijn altijd leuk om inspiratie op te doen, maar helaas wordt de wishlist er niet korter door. 😉

#1 Travel Inspo: Lonely Planets Best in Travel 2020