TRVL summary – oktober 2019

by thatonetime
24 comments
Stadspoort Amersfoort 2019 - 4

In de maandelijkse TRVL summaries geef ik je een kijkje achter de schermen en vertel ik je hoe mijn maand is geweest en waar ik me mee bezig heb gehouden. Wat ik in de maand oktober heb gedaan, lees je hier.

Wat deed ik de afgelopen maand? 

Ik:

⇒ deed mee met een volleybaltoernooi, samen met collega’s.

⇒ ging eten met vriendinnen.

⇒ kreeg nieuwe deuren in huis, zo mooi!

⇒ liet aan al onze familie en vrienden ons huis zien op onze housewarming.

⇒ had een weekje vakantie.

⇒ werkte veel aan mijn nieuwe website.

⇒ gooide deze website ook online. Hoe vind je ‘m?

⇒ ging samen met mijn moeder en zus een weekend weg.

⇒ genoot van de mooie stad Amersfoort.

⇒ ging winkelen in deze oude stad.

⇒ ging op zoek naar leuke plekjes om te eten en te drinken.

⇒ deed een stadswandeling om de leukste plekjes van Amersfoort te ontdekken.

⇒ bekeek Amersfoort van bovenaf, vanaf de Onze Lieve Vrouwe-toren.

⇒ ging naar de Intratuin en verbaasde me over de kerstsferen.

⇒ ging natuurlijk ook nog een keer uit eten en had een verjaardag.


De drie meest gelezen blogposts van oktober

#3 Traveldiary Jordanië: Wadi Mujib, Madaba en terug naar huis

Mijn reis naar Jordanië was een reis met vele hoogtepunten. Het laatste gedeelte van mijn reis bracht ik door in het mooie Wadi Mujib, bezocht de mozaïeken van Madaba en toen was het toch echt tijd om terug te gaan naar dit koude kikkerlandje. In mijn laatste traveldiary kun je meekijken en lezen met mijn avonturen.

#3 Traveldiary Jordanië: Wadi Mujib, Madaba en terug naar huis


#2 Langkawi, Maleisië: 11x doen op dit tropische eiland

Mijn reis naar Maleisië is inmiddels alweer een paar jaren geleden, maar elke keer als ik over dit land schrijf komt er automatisch een lach op mijn gezicht. Ik schreef ditmaal over het heerlijke eiland Langkawi. Mooie stranden, jungle en mooie uitzichten.. er is genoeg te beleven op dit mooie eiland.

#2 Langkawi, Maleisië: 11x doen op dit tropische eiland


#1 Travel Inspo: Lonely Planets Best in Travel 2020

Lonely Planet creëerde weer een lijst met tien bestemmingen die je NU moet bezoeken. In de Best of Travel list staan tien mooie en inspirerende landen voor op je wishlist. Dit soort lijstjes zijn altijd leuk om inspiratie op te doen, maar helaas wordt de wishlist er niet korter door. 😉

#1 Travel Inspo: Lonely Planets Best in Travel 2020


Instatistics oktober

Mijn populairste foto’s van de maand oktober, vind je hieronder.

#3 Ik schreef hierboven al over het heerlijke eiland Langkawi. Ook deelde ik een fotootje van dit prachtige eiland. Moet je nou kijken naar dit strand, genieten toch!

https://www.instagram.com/p/B3vEr7wABKa/

#2 Wadi Mujib was één van de hoogtepunten van mijn reis door Jordanië. In Wadi Mujib kun je een paar kilometer lang hiken door water, wat heel gaaf is om te doen dankzij de stromingen en watervalletjes.


#1 Tijdens mijn rondreis door Jordanië maakte ik een toffe uitstap naar Israël, waar ik drie dagen lang genoot in Jerusalem en Bethlehem. Op mijn eerste dag ontdekte ik the Old City van Jerusalem en stond versteld.


Vooruitblik november

November belooft weer een heerlijke maand te worden. Ik begin de maand met een aantal verjaardagen, ik heb een aantal etentjes met vrienden en vriendinnen gepland en ik heb twee tripjes gepland deze maand. Ik ga met vriendinnen een weekendje naar Leeuwarden en een weekendje weg met vriendlief; bestemming onbekend. 🙂 Op school staan de oudergesprekken op het programma en zal het vooral een beetje stilte voor de drukke decemberstorm zijn. 🙂 Fijne november allemaal!


Nieuwsgierig naar meer? 

⇒ TRVL summary – januari 2019

⇒ TRVL summary – februari 2019

⇒ TRVL summary – maart 2019

⇒ TRVL summary – april 2019

⇒ TRVL summary – mei 2019

⇒ TRVL summary – juni 2019

⇒ TRVL summary – juli 2019

⇒ TRVL summary – augustus 2019

RVL summary – september 2019

♥ Janet

You may also like

24 comments

Sherry 7 december 2019 - 11:50

Wat een leuke plekjes. Leuk geschreven en prachtige foto’s

Reply
thatonetime 9 december 2019 - 19:01

Dankjewel!

Reply
Manon 3 december 2019 - 19:51

Je site is zeker mooi geworden! Heeft je team gewonnen met volleybal?

Reply
thatonetime 4 december 2019 - 19:27

We waren eerste van de poule geworden, daarna ging het helaas wat minder. 😉

Reply
Sylvie van Nieuwerburgh 12 november 2019 - 09:54

Wat leuk, zo’n blik achter de schermen. Leest ook erg vlot. Benieuwd waar je met je vriend heen gaat. Veel plezier alvast!

Reply
thatonetime 12 november 2019 - 19:09

Daar ben ik ook erg benieuwd naar. 🙂

Reply
Dhini.nl 10 november 2019 - 20:09

Wat mooie foto’s. Heerlijk en leuke dingen heb je gedaan

Reply
thatonetime 12 november 2019 - 19:06

Dankjewel.

Reply
Xarifa 10 november 2019 - 13:25

Wat een heerlijke maand heb je gehad! Mooie foto’s en leuke artikelen

Reply
thatonetime 12 november 2019 - 19:02

Dankjewel, het was een heerlijke maand.

Reply
Marcella Molenaar 9 november 2019 - 11:08

Leuk, een weekend Leeuwarden én een weekend met bestemming onbekend. Benieuwd waar je naartoe gaat!

Reply
thatonetime 12 november 2019 - 18:53

Daar ben ik ook heel benieuwd naar. 😀 Je leest het snel!

Reply
Yvonne van der Laan 9 november 2019 - 07:09

Wauw, jullie zijn verhuisd EN je website is vernieuwd? Dat was vast heel druk. Sta jij ook voor de klas? Dan zijn de gesprekken altijd een heel drukke periode ja.. gelukkig hebben wij sinds dit jaar een rapport minder, scheelt weer!

Reply
thatonetime 9 november 2019 - 07:57

Klopt inderdaad. En ik ben van school geswitcht.. Druk genoeg inderdaad! Ik sta inderdaad fulltime voor de klas. Wij hebben gelukkig nu twee keer rapporten, maar wel drie keer gesprekken. Werk jij in het PO of VO?

Reply
Jouvence 8 november 2019 - 12:34

Erg leuk om te zien en lezen! Het eten ziet er lekker uit.

Reply
thatonetime 8 november 2019 - 18:45

Dankjewel! 🙂

Reply
Eemy 6 november 2019 - 22:58

Super leuk om te lezen! Prachtige foto’s

Reply
thatonetime 7 november 2019 - 20:23

Dankjewel!

Reply
Jenny 6 november 2019 - 22:30

November is bij mij op school zo veel drukker dan december! Maar geniet nog even van de stilte voor de storm.

Heb je vandaag ook gestaakt?

Ik snap dat je blog van Jordanië goed gelezen wordt. Het is een prachtige bestemming.

Reply
thatonetime 7 november 2019 - 20:23

Oh wat grappig, maar dat is voortgezet onderwijs toch? Ik heb gestaakt inderdaad, jij ook?

Reply
nicole orriens 6 november 2019 - 11:43

Ik ben nu helemaal benieuwd naar die nieuwe deuren. Heb je daar ook een foto van misschien?

Reply
thatonetime 7 november 2019 - 20:22

Oh die heb ik volgens mij alweer gewist… Binnenkort maar eens nieuwe foto’s maken. 😉

Reply
rache 6 november 2019 - 09:43

mooie fotos weer en je hebt een leuk vooruitzicht in november 😀

Reply
thatonetime 7 november 2019 - 20:21

Dankjewel! 🙂

Reply

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More