TRVL summary – oktober 2020

by thatonetime
8 comments
Oktober 2020 - Twickel Castle

In de maandelijke TRVL summaries vertel ik je hoe mijn maand eruit heeft gezien. Wat ik heb uitgespookt en waar ik ben geweest. In oktober ging ik een weekendje weg en ging ik op ontdekking in eigen land. Lees en kijk snel verder om te zien hoe mijn maand oktober eruit heeft gezien.

Wat deed ik de afgelopen maand? 

Ik:

⇒ ging nog snel uit eten voordat de horeca voor de tweede keer moest sluiten.

⇒ moest weer naar het ziekenhuis voor de slijmbeursontsteking in mijn heup.

⇒ mocht door Corona niet meer mee naar de puppycursus op zondag.

⇒ ging een aantal dagen naar Almelo met mijn moeder.

⇒ bezocht het knusse plaatsje Ootmarsum.

⇒ ging op zoek naar kastelen in Delden en Diepenheim.

⇒ ontdekte Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug.

⇒ genoot van het hotelzwembad en de sauna.

⇒ nam gretig gebruik van het hotelrestaurant.

⇒ ging eten met collega’s.

⇒ keek elk weekend naar de Masked Singer.

⇒ was druk met het voeren van oudergesprekken.

⇒ sloot de maand af met een etentje met een vriendinnetje.


De drie meest gelezen blogposts van oktober

#3 Wintervoorbereidingen: welke winterkleding trek jij aan?

Een week geleden schreef ik dit artikel over de voorbeeidingen die ik tref voor de koude wintermaanden. Ik ben een echte koukleum dus ik draag ongeveer 16 laagjes in de vrieskou. In deze blogpost deel ik mijn nieuwe aanwinst voor aankomende winter.

Wintervoorbereidingen: welke winterkleding trek jij aan?


#2 10x de leukste dorpen en steden in Luxemburg

Samen met mijn moeder ontdekte ik de leukste plekjes in Luxemburg tijdens onze roadtrip door het land. Luxemburg kent veel prachtige, romantische dorpjes en steden en dat maakt het een ideale bestemming voor een korte roadtrip. Oh, en de mooie natuur natuurlijk!

10x de leukste dorpen en steden in Luxemburg

Luxemburg Stad

#1 13 leuke plekjes om te bezoeken in Zeeland

Tijdens de laatste persconferentie van meneer Rutte kregen wij te horen dat reizen naar het buitenland geheel werd afgeraden. Alleen reizen in eigen land mogen we nu eigenlijk nog. Dat is niet heel erg, want in ons eigen kikkerlandje zijn heel veel toffe plekken te ontdekken waaronder deze mooie plekken in Zeeland.


Instatistics oktober

Instagram blijft het meest ideale medium om mooie foto’s te delen met de rest van de wereld. Helemaal nu we niet mogen reizen naar de verste uithoeken van de wereld, vind ik het heerlijk om virtueel te kunnen reizen en geniet ik enorm van alle mooie plaatjes die iedereen deelt. Ook ik hoop jullie te kunnen inspireren met wat mooie plaatjes voor jullie toekomstige reizen. Dit zijn de meeste populaire plaatjes van de maand oktober.

#3 Oh wat zou ik graag willen dat ik nu in Sri Lanka kon zijn, aan het strand met wuivende palmbomen naast me en een cocktail in mijn hand!

#2 Wat vliegt de tijd! Het is inmiddels alweer ruim drie jaren geleden dat wij een maand lang rondreisden met de auto door het zuidwesten van Amerika. Een reis met zo veel hoogtepunten en wat ik zó weer zou doen!

#1 Afgelopen zomer maakte ik een roadtrip door Slovenië en dat was ook echt een reis met alleen maar hoogtepunten. Ik stond versteld van dit prachtige land, waaronder bij dit prachtige rotskasteel.


Vooruitblik november

De maand november staat in het teken van voorbereidingen treffen voor de decembermaand, wat altijd een vrij drukke periode is op school. Daarnaast heb ik eigenlijk niet heel veel bijzondere dingen in de planning, wat eigenlijk ook niet vaak voorkomt. Ik vind dat juist wel een lekker vooruitzicht! Het enige wat nog gepland staat is een weekendje weg aan het einde van de maand. We zullen zien of dat kan doorgaan.

Fijne november allemaal!


Nieuwsgierig naar meer? 

⇒ TRVL summary – september 2020

⇒ TRVL summary – augustus 2020

⇒ TRVL summary – juni en juli 2020

⇒ TRVL summary – mei 2020

⇒ TRVL summary – april 2020

⇒ TRVL summary – maart 2020

⇒ TRVL summary – februari 2020

⇒ TRVL summary – januari 2020

♥ Janet

8 comments
0

You may also like

8 comments

Aniek 4 december 2020 - 21:11

Wat vervelend he, een slijmbeursontsteking. Ik had het in mijn schouder, daar heb ik na 1,5 jaar nog steeds vaak last van. Beterschap!
Aniek onlangs geplaatst…Gesäuse Huttentocht etappe 2: Mödlingerhütte naar de HeßhütteMy Profile

Reply
Marcel Korbee 3 december 2020 - 15:40

Een drukke maand heb je achter de rug. Op pad gaan in Nederland is helemaal geen straf. Ootmarsum schijnt een heel mooi stadje te zijn. En wat een lieve pup heb je.
Marcel Korbee onlangs geplaatst…Stedentrip in Nederland | Dit zijn de leukste steden voor een weekend weg in eigen landMy Profile

Reply
Gabrielle 1 december 2020 - 11:52

Leuk om te lezen, ook dat je nu andere dingen doet dan reizen. Zelf zat ik ook ieder weekend klaar voor Masked Singer!
Gabrielle onlangs geplaatst…Wat te doen in Ottawa? 7 leukste bezienswaardighedenMy Profile

Reply
Yvonne 30 november 2020 - 20:44

Al met al een prima maand zo te lezen. Maar wel jammer dat je niet meer mee mocht naar de puppie cursus. Hopelijk komt daar gauw weer verandering in.

Reply
Marcella 29 november 2020 - 16:07

Oeh, wat mis ik het zwemmen. Ik weet dat het wel kan, maar het onbezorgd in een zwembad springen is er nu niet bij. En dat mis ik enorm! Des te fijner dat het wel even kon ik het zwembad van het hotel waar jij was. Moet ik ook maar eens boeken!
Marcella onlangs geplaatst…Hafelekarspitze – Het allermooiste uitzicht op Innsbruck op grote hoogteMy Profile

Reply
Alexandra 29 november 2020 - 09:29

Ik krijg gelijk weer zin om op stap te gaan in ons kikkerlandje. Maar moet nog even geduld hebben totdat mijn knie weer helemaal in orde is. Maar ga vast een verlanglijstje maken, heerlijk. Goeie herinnering.

Reply
Manon 28 november 2020 - 15:10

Wat spot ik een schattig hondje!! Alle aandacht voor je blogpost is in een klap gone door die cuteness

Reply
Marko 27 november 2020 - 12:26

Wat een lieve pup heb je! Jammer dat je niet meer mee mocht naar naar de puppy-cursus. Ik ben zelf ook een paar dagen naar Zeeland geweest tijdens de herfstvakantie, omdat een bezoek aan het buitenland er niet inzit, helaas.
Marko onlangs geplaatst…Watersnoodmuseum: verhalen over water en de rampMy Profile

Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More