TRVL summary – oktober 2021

by thatonetime
26 comments
oktober 2021 - restaurant de Ark Westerbork 2

In de maandelijkse TRVL summaries vertel ik je hoe mijn maand eruit heeft gezien, wat ik heb uitgespookt en waar ik ben geweest. In deze TRVL summary blik ik terug op de maand oktober. Lees en kijk snel verder om te zien hoe de maand oktober eruit heeft gezien.

Wat deed ik in de maand oktober? 

Ik:

⇒ bracht een groot gedeelte van de maand door in bed of op de bank. 

⇒ kwam bijna niet uit de stoel.  

⇒ liep vrijwel de hele maand op krukken. 

⇒ ging naar de dokter om de hechtingen te verwijderen na mijn heupoperatie.

⇒ kon eindelijk weer zelfstandig douchen en afdrogen.

⇒ kon ook eindelijk weer mijn eigen sokken aandoen. 

⇒ kreeg regelmatig ziekenbezoek. 

⇒  genoot van een onverwachte Hello Fresh box. 

 ⇒ ging een dagje naar huis om te knuffelen met Neo. 

⇒ deed dagelijks braaf mijn fysio oefeningen. 

⇒ ging voor het eest weer uit eten.  

⇒ genoot een paar dagen van de aanwezigheid van mijn oom uit Canada. Hij verbleef ook een paar dagen bij mijn ouders, waar ik tijdelijk woon.

⇒ ging lunchen in een oude museumboerderij in Westerbork, waar mijn tante me mee naartoe nam. 

⇒ bekeek de nieuwe James Bond film in de bioscoop.  

⇒ begon met de nieuwe Netflix-serie Maid.  

⇒ zette aan het einde van de maand de eerste stappen zonder krukken. 


De drie meest gelezen blogposts van oktober  

Ik schreef in oktober weer wat meer blogs voor de website. Dat zal waarschijnlijk te maken hebben met het feit dat ik de hele maand thuis heb gezeten na de heupoperatie. Naast het maandoverzicht van september, schreef ik een blog over het iconische Mont Saint-Michel en zette ik alle kosten van onze vakantie naar Sardinië op een rij. Ook kon je lezen over alle dingen die te doen zijn in Hallstatt, Oostenrijk en in de laatste blog van de maand schreef ik over het indrukwekkende Bethlehem. Hieronder vind je de meestgelezen blogposts van de maand oktober.

#3 Reisroute: een week roadtrippen door Roemenië  

Ik vind het tof om te zien dat de blogposts over Roemenië het zo goed doen. Het is een prachtig land en zo’n gave bestemming, ik hoop dat veel meer mensen Roemenië in de toekomst gaan ontdekken.

Reisroute: een week roadtrippen door Roemenië 


#2 Mont Saint-Michel: alle tips voor dit iconische eiland

Vorig jaar maakte ik een roadtrip door Normandië, waar we ook het indrukwekkende eiland Mont Saint-Michel aandeden. Het is zo een plek die je één keer in je leven bezocht moet hebben. Wij hadden het geluk om Mont Saint-Michel te bezoeken ten tijden van de pandemie, dus het was er relatief rustig (lees relatief, want het was er nog steeds best druk). Ik zette alle tips en bezienswaardigheden voor je op een rij.

Mont Saint-Michel: alle tips voor dit iconische eiland


#1 10x de leukste dorpjes en steden in Luxemburg

De blogs over Luxemburg worden al een tijdje goed gelezen, en terecht. Luxemburg heeft veel leuke en kleurrijke dorpjes en steden om te ontdekken.

10x de leukste dorpjes en steden in Luxemburg


Instatistics oktober  

Op de Instagram-pagina van That One Time blijf je op de hoogte van mijn avonturen. Hieronder deel ik de populairste foto’s van de maand oktober.

#3 Hoe gaaf is dit uitzicht? Dit was in de ochtend voordat we naar Mont Saint-Michel gingen. Een bezoek aan Mont Saint-Michel moet zeker op je lijst staan.

#2 Vorig jaar ontdekten we het leuke stadje Rothenburg ob der Tauber in Duitsland. Het is een knus, kleurrijk stadje waar je het gehele jaar kerstvibes kunt vinden.

#1 Zo tof om te zien dat ook op Instagram de Roemenië content het goed doet. Dit was in het rustige National Park Piatra Craiului Mountains, waar je de gehele tijd kunt genieten van dit soort uitzichten. What’s not to like?


Vooruitblik november  

Hoewel er nog niet zo veel gepland kan worden, omdat ik nog volop aan het revalideren ben, is er gelukkig al iets meer mogelijk omdat ik steeds mobieler word. In november staat er een etentje gepland en ga ik een keer naar de bioscoop. Halverwege de maand moet ik naar het ziekenhuis voor een afspraak met de orthopedisch chirurg die mij geopereerd heeft, om te controleren hoe het gaat met het herstel. Verder staat er niet veel op de planning, maar wie weet wat de maand november voor mij in petto heeft.

Wat zijn jouw plannen voor de maand november? 


Nieuwsgierig naar meer? 

⇒ TRVL summary – september 2021

⇒ TRVL summary – juli en augustus 2021

⇒ TRVL summary – juni 2021

⇒ TRVL summary – mei 2021

⇒ TRVL summary – april 2021

⇒ TRVL summary – maart 2021

⇒ TRVL summary – februari 2021

⇒ TRVL summary – januari 2021

♥ Janet

You may also like

26 comments

Linda 14 november 2021 - 15:10

Succes met je herstel! Dat is niet niets. Fijn dat je tijdelijk bij je ouders kunt inwonen in ieder geval en lekker veel ziekenbezoek krijgt.

Reply
thatonetime 14 november 2021 - 15:17

Dankjewel. Zeker fijn, er wordt zeker goed voor me gezorgd. 🙂

Reply
Cindy Veldhuis 10 november 2021 - 19:47

Dat was een pittige maand! Fijn dat je wel steeds meer mobiel bent en wel leuke uitjes naar een restaurant of bioscoop kan doen. Hopelijk is de orthopeed ook tevreden. Ik hoop dat je snel weer volledig op de been bent. Sterkte met revalideren!

En oja, vergeet ondertussen niet gewoon je avonturen te blijven delen 🙂

Reply
thatonetime 13 november 2021 - 12:33

Ah dat is lief van je, dankjewel.

Reply
Tania 10 november 2021 - 15:28

Zo fijn om te lezen dat het alweer beter met je gaat. Wat een prachtige foto’s op je instagram. Heb meteen zin om op vakantie te vertrekken

Reply
thatonetime 13 november 2021 - 12:32

Ah dankjewel, lief van je.

Reply
Melanie Hoogvliet 10 november 2021 - 15:13

Poeh herstellen is niet niks hé! Gelukkig heb je ondanks je herstelproces toch weer wat leuke dingen kunnen doen.

Reply
thatonetime 13 november 2021 - 12:29

Het is zeker niet niks, maar we komen er wel. 🙂

Reply
Judith 10 november 2021 - 14:01

Wat heftig! Heel veel beterschap gewenst en hopelijk ben je heel snel weer up-and-running!
Ik ben trouwens gek op dit soort overzichten. Vind het super interessant om te zien wat het goed doet.

Reply
thatonetime 13 november 2021 - 12:26

Dankjewel! Komt vast wel goed.

Reply
Igor 10 november 2021 - 09:11

Ik vind je foto’s echt tof! Wat voor camera gebruik je? 🙂

Reply
thatonetime 13 november 2021 - 12:26

Dankjewel. Ik gebruik voor mijn foto’s een Nikon D3500 camera, maar meestal gewoon een iPhone 12 pro. Bijna alle foto’s in dit blog zijn met mijn iPhone gemaakt.

Reply
Rory 10 november 2021 - 08:51

Poeh heftig zeg. Veel sterkte met revalideren. En wat leuk wat je zegt over Roemenië. Jaren geleden zijn we naar Bulgarije geweest, toen dat nog echt in opkomst was maar van wat ik zo zie is Roemenië ook een grote aanrader. Leuk om alvast te weten voor de toekomst. Al blijft Indonesië nog even met stip bovenaan staan als een van de eerste bestemmingen wanneer het weer goed en veilig genoeg voelt. Of misschien moet ik gewoon wat meer risico’s nemen. Hoe dan ook zit het er op korte termijn nog even niet in. Volg ik je al op IG? Zulke mooie foto’s. Ga ik in ieder geval nu even doen. Beterschap!

Reply
thatonetime 10 november 2021 - 09:02

Dankjewel, lief van je. Leuk dat je me bent gaan volgen. 🙂 En ik geloof direct dat het met Bulgarije net zo is, daar ben ik nog niet geweest maar lijkt me ook heel tof om eens te ontdekken als ik weer kan lopen.

Reply
Denise 9 november 2021 - 08:08

Heftig zo’n operatie. Lastig voor je! Hopelijk ben je snel weer op de been.
Ik heb nog niet zoveel plannen voor november. Vanmiddag ben ik toevallig wel op pad (naar een tof museum) en ws heb ik nog een event, maar verder ben ik vooral druk met de kinderen, m’n huis (opruimen) en uiteraard vooral met m’n blog.

Reply
thatonetime 10 november 2021 - 08:59

Nou, dat klinkt als een leuke maand. En dankjewel, dat hoop ik ook.

Reply
Felice Veenman 9 november 2021 - 05:49

wat fijn dat je zo goed revalideert, want eenheup operatie is niet niks! Gelukkig kan je via je toetsenbord nu nog ene beetje reizen en strakjes vast wel weer in het echt!

Reply
thatonetime 10 november 2021 - 08:58

Precies. We komen er wel.. 🙂

Reply
Lindaschrijftop 8 november 2021 - 21:07

Wat fijn dat je vooruitgang ziet, hopelijk ben je snel weer de oude.

Reply
thatonetime 10 november 2021 - 08:58

Lief, dankjewel. Dat hoop ik ook. 🙂

Reply
rachel 6 november 2021 - 16:49

fijn om te lezen dat het herstel goed verloopt en verder zijn de fotos weer mooi!

Reply
thatonetime 7 november 2021 - 14:19

Dankjewel! 🙂

Reply
Yvonne 5 november 2021 - 21:26

Fijn dat je herstel voorspoedig gaat en je steeds mobieler wordt! Hopelijk kun je in november alweer iets meer doen en ben je minder op de bank. 🙂 Leuk dat je ook zo enthousiast bent over Roemenië. Ik vond het echt zo’n heerlijk land.

Reply
thatonetime 6 november 2021 - 10:34

Ik vond het ook echt een heerlijk land om te ontdekken en kan niet wachten om meer van het land te ontdekken. En wat betreft de maand november hoop ik ook dat ik minder tijd op de bank door hoef te brengen. 😉

Reply
Marcella 5 november 2021 - 16:31

Fijn dat je intussen weer iets meer kan, hopelijk zet zich dat goed voort! Veel succes! Ik vind het trouwens super om vaker updates van je te lezen of zien op Instagram. Je hebt prachtige verhalen en mooie foto’s!

Reply
thatonetime 6 november 2021 - 10:27

Ah dat is lief, dankjewel. En we blijven inderdaad de goede kant opgaan, hopelijk. 🙂

Reply

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More