TRVL summary – september 2017

by thatonetime
34 comments

September stond in het teken van mijn nieuwe baan. Daarnaast had ik een vrijgezellenfeest en boekte ik een nieuwe reis!! Wat ik de afgelopen maand deed, lees je hieronder in dit nieuwe maandoverzicht.

Wat deed ik de afgelopen maand?

Ik:

– genoot van mijn nieuwe baan. Ik werk nu in het speciaal onderwijs. Even wennen maar wel heel leuk!

– ging naar een dorpsfeest waar ik genoeg wijntjes dronk.

– ging uit eten met vriendinnetjes en genoot van een hele berg vlees. Heerlijk!!

– had een vrijgezellenfeest van mijn lieve nicht. We gingen heerlijk eten bij Wadapartja in Groningen.

– had ook een cursus tekenen. We moesten een naakte man tekenen. 🙂

– kwam erachter dat ik dat eigenlijk best wel goed kon.

– kwam erachter dat ons naaktmodel had meegedaan met het tv-programma Adam zkt. Eva.

– ging wandelen in het bos. Het blijft heerlijk die herfstkleuren.

– boekte een nieuwe reis. Ik ga samen met een vriendinnetje naar Polen. Ik ben zoo benieuwd..  🙂

In september had ik een vrijgezellenfeest
In september ging ik eten met vriendinnen.

De drie meest gelezen blogposts van september

#3 Herinneringen ophalen: een jaar Australië

Na een jaar in Australië te hebben gewoond, gewerkt en gereisd, schreef ik hoe ik dit jaar beleefde. Elke keer als ik deze blogpost teruglees, beginnen de kriebels weer en krijg ik weer heimwee naar dit fantastische land.

Herinneringen ophalen: een jaar Australië

Rottnest Island, Australië

#2 Traveldiary: Awesome Bali

Ik ging op vakantie naar dit prachtige eiland. In vijf dagen ontdekte ik zoveel mogelijk van het eiland en had ik een fantastische tijd. In deze blogpost lees je over mijn ervaringen met dit mooie eiland.

Traveldiary: Awesome Bali

Rijstvelden in Ubud, Bali

#1 Reisroute: vier weken Amerika

Afgelopen zomer bracht ik door in het zuidwesten van Amerika. Hier had ik de tijd van mijn leven en genoot ik van de prachtige natuur! In deze blogpost deelde ik mijn reisroute van deze prachtige reis.

Reisroute: vier weken Amerika


INSTATISTICS september

Op instagram genoot ik van ontelbaar mooie plaatjes, zoals altijd! Ook postte ik zelf een aantal mooie plaatjes van mijn reizen en andere zaken.

Deze instafoto’s waren het populairst in september:

#3 Die bomen zijn zoo groot!

#2 Zo groot dus! Hoe vet is dat!?