TRVL summary – september 2017

September stond in het teken van mijn nieuwe baan. Daarnaast had ik een vrijgezellenfeest en boekte ik een nieuwe reis!! Wat ik de afgelopen maand deed, lees je hieronder in dit nieuwe maandoverzicht.

Wat deed ik de afgelopen maand?

Ik:

– genoot van mijn nieuwe baan. Ik werk nu in het speciaal onderwijs. Even wennen maar wel heel leuk!

– ging naar een dorpsfeest waar ik genoeg wijntjes dronk.

– ging uit eten met vriendinnetjes en genoot van een hele berg vlees. Heerlijk!!

– had een vrijgezellenfeest van mijn lieve nicht. We gingen heerlijk eten bij Wadapartja in Groningen.

– had ook een cursus tekenen. We moesten een naakte man tekenen. 🙂

– kwam erachter dat ik dat eigenlijk best wel goed kon.

– kwam erachter dat ons naaktmodel had meegedaan met het tv-programma Adam zkt. Eva.

– ging wandelen in het bos. Het blijft heerlijk die herfstkleuren.

– boekte een nieuwe reis. Ik ga samen met een vriendinnetje naar Polen. Ik ben zoo benieuwd..  🙂

In september had ik een vrijgezellenfeest
In september ging ik eten met vriendinnen.

De drie meest gelezen blogposts van september

#3 Herinneringen ophalen: een jaar Australië

Na een jaar in Australië te hebben gewoond, gewerkt en gereisd, schreef ik hoe ik dit jaar beleefde. Elke keer als ik deze blogpost teruglees, beginnen de kriebels weer en krijg ik weer heimwee naar dit fantastische land.

Herinneringen ophalen: een jaar Australië

Rottnest Island, Australië

#2 Traveldiary: Awesome Bali

Ik ging op vakantie naar dit prachtige eiland. In vijf dagen ontdekte ik zoveel mogelijk van het eiland en had ik een fantastische tijd. In deze blogpost lees je over mijn ervaringen met dit mooie eiland.

Traveldiary: Awesome Bali

Rijstvelden in Ubud, Bali

#1 Reisroute: vier weken Amerika

Afgelopen zomer bracht ik door in het zuidwesten van Amerika. Hier had ik de tijd van mijn leven en genoot ik van de prachtige natuur! In deze blogpost deelde ik mijn reisroute van deze prachtige reis.

Reisroute: vier weken Amerika


INSTATISTICS september

Op instagram genoot ik van ontelbaar mooie plaatjes, zoals altijd! Ook postte ik zelf een aantal mooie plaatjes van mijn reizen en andere zaken.

Deze instafoto’s waren het populairst in september:

#3 Die bomen zijn zoo groot!

#2 Zo groot dus! Hoe vet is dat!?

#1 Ik kondigde mijn nieuwe reis aan op Insta en kreeg de meeste likes.


Deze instafoto’s vond ik zelf het mooist:

Niet per sé de mooiste foto, maar wel de lekkerste carpaccio ooit! 🙂

Gewoon in Nederland… Ik vind de prachtige herfstkleuren in het bos zo leuk! 


Vooruitblik oktober

Oktober begint fijn met een bruiloft van mijn lieve nicht. Verder moet er vooral veel gewerkt worden en ga ik aan het einde van de maand naar Polen om Gdansk te ontdekken. Ik ga samen met een vriendin vijf dagen heen. Ik ben nog nooit in Polen geweest dus ik ben heel benieuwd naar deze stad.


Nieuwsgierig naar meer? 

TRVL summary – juni 2017

TRVL summary – juli 2017

TRVL summary – augustus 2017

♥ Janet

34 thoughts on “TRVL summary – september 2017

  1. Jeetje, wat gaaf dat je een jaar in Australië bent geweest! Heb je er rond gereisd? Of was je er voor werk of studie? Ik ben benieuwd! Gdansk staat nog op mijn wishlist. Vanuit Groningen vlieg je er goedkoop naartoe. Perfect!

    1. Ik heb inderdaad heel goedkope vluchten gezien vanaf Groningen. Op het moment dat wij gingen waren de vluchten vanaf Eindhoven een stuk goedkoper. Australië was heel gaaf, het is zo mooi daar. Ik heb eerst een half jaar gewerkt in Perth, daarna zes maanden rondgereisd. Ik ben er inmiddels drie keer geweest, zo mooi! 🙂

  2. Mooie foto’s! Ik ben je zojuist gaan volgen op IG 😉

    Hoe bevalt het werken in het speciale onderwijs? Ik sta ook voor de klas (havo/vwo). Ik vind het nog altijd hartstikke leuk, maar soms ook wel zwaar.

    1. Zwaar i.v.m. de werkdruk of iets anders? Het speciaal onderwijs is zo leuk! Heel anders dan het regulier onderwijs en soms wel pittig, maar ik haal er wel mijn voldoening uit!

  3. Wat heb je geweldige, mooie en sprekende foto’s op deze pagina staan! Dit geeft mij ook weer heel wat herinneringen. Wat zijn foto’s toch fijn om te hebben he!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge