TRVL summary – september 2018

by thatonetime
12 comments

In de maandelijkse TRVL summaries geef ik je een kijkje achter de schermen en vertel ik je hoe mijn maand is geweest en waar ik me mee bezig heb gehouden. De maand september was een drukke maand voor mij. Gelukkig vond ik tussendoor ook nog wat tijd om te schrijven en om andere leuke dingen te doen. Wat ik de afgelopen maand deed, lees je hier.

Wat deed ik de afgelopen maand?

Ik:

– was de hele maand in Nederland.

– begon het nieuwe schooljaar met een nieuwe klas.

– was een paar middagen en avonden zoet met oudergesprekken.

– deed een avondje mee aan een pubquiz tijdens een dorpsfeest.

– was druk met cursussen en studiedagen.

– ging deze maand maar liefst vier keer uit eten.

– ging twee keer naar de film.

– had een afspraak bij de hypotheekadviseur.

– wandelde langs de Waal.

– had een recordaantal bezoekers op mijn site. 😀 Vooral het artikel over mijn uitgaven tijdens de rondreis door Sri Lanka werd erg vaak gelezen.

– boekte een weekendje weg voor volgende maand.

In september ging ik uit eten.
In september wandelden we rond Bemmel.
Carpaccio
In september uit eten.

Is het duidelijk dat ik fan ben van carpaccio? 😉


De drie meest gelezen blogposts van september

#3 10x to do in Pai, Thailand 

Een aantal jaren geleden was ik anderhalve maand aan het backpacken door Thailand. Één van de leukste plekjes die ik bezocht was het leuke bergdorpje Pai. Voor velen dé ultieme backpackbestemming; een bestemming waar vrijwel iedereen het heel fijn heeft!

10x to do in Pai, Thailand 

Pai, Thailand

#2 Traveldiary: Sri Lanka #3 trein, thee en bergen 

In dit deel van mijn reisverslag over onze rondreis door Sri Lanka schreef ik over het mooiste stukje van het land. Ik nam de beroemde trein door de Hill Country, bezocht leuke bergdorpjes, liep door theeplantages en beklom bergen.

Traveldiary: Sri Lanka #3 trein, thee en bergen