goede voornemens Bemmel - september 2018

TRVL summary – september 2018

In de maandelijkse TRVL summaries geef ik je een kijkje achter de schermen en vertel ik je hoe mijn maand is geweest en waar ik me mee bezig heb gehouden. De maand september was een drukke maand voor mij. Gelukkig vond ik tussendoor ook nog wat tijd om te schrijven en om andere leuke dingen te doen. Wat ik de afgelopen maand deed, lees je hier.

Wat deed ik de afgelopen maand?

Ik:

– was de hele maand in Nederland.

– begon het nieuwe schooljaar met een nieuwe klas.

– was een paar middagen en avonden zoet met oudergesprekken.

– deed een avondje mee aan een pubquiz tijdens een dorpsfeest.

– was druk met cursussen en studiedagen.

– ging deze maand maar liefst vier keer uit eten.

– ging twee keer naar de film.

– had een afspraak bij de hypotheekadviseur.

– wandelde langs de Waal.

– had een recordaantal bezoekers op mijn site. Vooral het artikel over mijn uitgaven tijdens de rondreis door Sri Lanka werd erg vaak gelezen.

– boekte een weekendje weg voor volgende maand.


De drie meest gelezen blogposts van september

#3 10x to do in Pai, Thailand 

Een aantal jaren geleden was ik anderhalve maand aan het backpacken door Thailand. Één van de leukste plekjes die ik bezocht was het leuke bergdorpje Pai. Voor velen dé ultieme backpackbestemming; een bestemming waar vrijwel iedereen het heel fijn heeft!

10x to do in Pai, Thailand 

Pai Canyon, Thailand 2015 - 22

#2 Traveldiary: Sri Lanka #3 trein, thee en bergen 

In dit deel van mijn reisverslag over onze rondreis door Sri Lanka schreef ik over het mooiste stukje van het land. Ik nam de beroemde trein door de Hill Country, bezocht leuke bergdorpjes, liep door theeplantages en beklom bergen.

Traveldiary: Sri Lanka #3 trein, thee en bergen 

Trein Kandy - Ella, Sri Lanka 2018 - 1

#1 Money: kosten maand backpacken in Sri Lanka 

Tijdens onze rondreis door Sri Lanka hield ik mijn uitgaven bij. Een maand lang genoten wij van al het moois. Wat een maand rondreizen kost, zette ik op een rijtje en lees je hier.

Money: kosten maand backpacken in Sri Lanka 

Kandy Market, Sri Lanka 2018 - 1

Instatistics september

Mijn meest populaire foto’s van de maand september.

#3 Deze foto is ‘gewoon’ thuis gemaakt. Ik maakte deze foto bij mijn ouders thuis. Ook in Nederland hebben we mooie zonsondergangen. 😉

https://www.instagram.com/p/Bn1lJpUifOF/?taken-by=janet.thatonetime

#2 De eerste dagen van onze rondreis door Sri Lanka brachten we door in Negombo. We fietsten door de straten van de stad. Met lekke band en scheef stuur, want zo gaat dat met die fietsen die ze daar hebben. Op de eerste dag gingen we gelijk opzoek naar het strand. Het was een dikke domper, maar wel even lekker om bij te komen van een lange reis.

https://www.instagram.com/p/Bn9MjXTCiqC/?taken-by=janet.thatonetime

#1 Deze foto van de hoofdstad van Sri Lanka kreeg deze maand de meeste likes. De laatste drie dagen van onze reis spendeerden we in Colombo. Hoewel veel reizigers negatief zijn over deze stad, vonden wij het allemaal wel meevallen!

https://www.instagram.com/p/BnotrNQifSp/?taken-by=janet.thatonetime

Vooruitblik oktober

De maand oktober zal net zo druk zijn als september. Ik zal vooral druk zijn met school maar gelukkig heb ik aan het einde van de maand een weekje vakantie. Ik ga een weekendje weg naar Bergen met mijn moeder en zus. Een paar jaar geleden bezochten we deze plek al eens maar nu is het hoog tijd voor een nieuw bezoekje. Alle tips zijn welkom! Daarnaast heb ik nog een borrel gepland staan, een feestje, etentje en verjaardagen. Genoeg te doen dus.

Fijne oktober allemaal! 🙂


Nieuwsgierig naar meer? 

TRVL summary – januari 2018

TRVL summary – februari 2018

TRVL summary – maart 2018

TRVL summary – april 2018

TRVL summary – mei 2018

TRVL summary – juni 2018

TRVL summary – juli 2018

Liefs

Janet 

Dit blog bevat affiliate links. Wanneer je iets koopt via deze links ontvang ik hiervoor een kleine vergoeding. Jij betaalt echter nog steeds hetzelfde, het kost jou niets extra. Met deze inkomsten kan ik That One Time onderhouden. 

Over Janet

Outdoor activiteiten in Yosemite National Park, Californië 2

Janet is het gezicht achter dit blog. Ze is een creatieveling met 1000 hobby’s en ze gaat altijd op zoek naar de mooiste stukjes natuur en wildlife en je kunt haar altijd wakker maken voor een tof avontuur.

Van wonen in de Carribean tot Australië, van eindeloze roadtrips tot backpackend de wereld rond en van duiken tussen de haaien tot hiken in de bergen. Als er avontuur is, dan is Janet erbij!  

Populaire blogposts

ReizenReizen
Booking.com
All-inclusive autohuur volgens Sunny Cars

12 Responses

 1. Ah Bergen. Leuk! Een aantal jaren terug voor mij (al twijfel ik nu spontaan of het Bergen was of Bergen aan Zee). Ik kan mij herinneren dat we destijds veel winkeltjes in het dorp hebben bezocht en verschillende tentjes hebben uitgeprobeerd voor lunch en diner. Geen tips van mijn kant omdat ik niet weet hoe anders het is na al die jaren. Veel plezier alvast. Leuk vooruitzicht.

  1. Bergen of Bergen aan zee ligt dicht bij elkaar dus wellicht ben je bij beide geweest. 😉 Ik ben er een aantal jaren ook geweest maar ik kan het me niet meer goed herinneren hoe het was. Tijd om opnieuw te ontdekken dus! 😀

 2. Klinkt als een fijne maand! Leuk dat je voor de klas staat. Fijn dat je een weekendje weg gaat naar Bergen. Heel veel plezier!

 3. Hey, wat leuk. Ik wist niet dat jij ook voor de klas staat.

  Ruinerworld ken ik wel, dat is een bekende duikstek in het noorden van het land 🙂

  Veel plezier tijdens je weekendje weg!

  1. Jazeker, speciaal onderwijs. 🙂 En wat leuk dat je Ruinerwold kent. Ik ben er geboren en getogen. Dan heb je zeker bij de Engelgaarde/Blijdenstein gedoken? Wat toevallig zeg.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.