TRVL summary – september 2019

by thatonetime
45 comments

In de maandelijkse TRVL summaries geef ik je een kijkje achter de schermen en vertel ik je hoe mijn maand is geweest en waar ik me mee bezig heb gehouden. Wat ik in de maand september heb gedaan, lees je hier.

Wat deed ik de afgelopen maand? 

Ik:

⇒ ging deze maand vijf keer uit eten.

⇒ schreef veel over mijn reis naar Jordanië. Altijd leuk om terug te denken aan mijn reizen.

⇒ had een verjaardag.

⇒ ging lunchen met een vriendin.

⇒ had het eerste griepje van dit schooljaar alweer te pakken.

⇒ ging naar een foute party van Q-music.

⇒ genoot ook van de Snollebollekes, die op de foute party was.

⇒ ging naar de kermis met mijn neefje en nichtje.

⇒ was druk aan het werk in mijn nieuwe klas.

⇒ had ook een teamuitje met mijn nieuwe collega’s.

⇒ deed een escaperoom en ging vervolgens een hapje eten.

⇒ was druk bezig in huis. We kochten nieuwe deuren voor de benedenverdieping.

⇒ begon met de voorpret voor onze reis naar Zwitserland.

In september ging ik lunchen met een vriendin.
In september ging ik uit eten met mijn moeder, oom en tante.


De drie meest gelezen blogposts van september

#3 TRVL summary – augustus 2019

De maandelijkse terugblikken op That One Time worden altijd goed gelezen. Augustus is daarnaast ook altijd een heerlijke maand, omdat ik dan vaak op reis ben i.v.m. de zomervakantie. Check hier hoe mijn maand eruit zag.

TRVL summary – augustus 2019

Jerash, Jordanië


#2 Elektronica op reis: wat neem ik mee in mijn koffer?

Tegenwoordig is elektronica niet meer weg te denken als je op vakantie gaat. In deze blogpost maakte ik een lijst van de elektronische gadgets die ik meeneem als ik op reis ga, en welke gadgets er op mijn wishlist staan.

#2 Elektronica op reis: wat neem ik mee in mijn koffer?

In september schreef ik over elektronica op reis.

#1 Jordanië traveldiary #2 dwalen in Petra en touren door Wadi Rum

Mijn reisdagboek van mijn rondreis door Jordanië kreeg in september de meeste views. Zowel Petra als Wadi Rum waren hoogtepunten van mijn reis door dit mooie land. Dat ik ziek werd dan natuurlijk weer niet..

#1 Jordanië traveldiary #2 dwalen in Petra en touren door Wadi Rum