TRVL summary – september 2020

by thatonetime
5 comments
September 2020 - Shopping in Zwolle

In de maandelijke TRVL summaries vertel ik je hoe mijn maand eruit heeft gezien. Wat ik heb uitgespookt en waar ik ben geweest. In augustus was ik nog steeds Slovenië aan het verkennen en kocht ik iets heeeeeeel leuks! Lees en kijk snel verder om te zien hoe mijn maand september eruit heeft gezien.

Wat deed ik de afgelopen maand? 

Ik:

⇒ nam Neo mee in de auto naar het hoge noorden. Dat ging goed op een enkel ongelukje na.

⇒ ging twee keer uit eten met mijn moeder en tante.

⇒ had elke zondag weer de puppycursus. Neo kan inmiddels liggen en lopen op commando.

⇒ ging borrelen met een vriendinnetje.

⇒ nam Neo mee naar de dierenarts waar we te horen kregen dat Neo een buikje had. 😉

⇒ had een avondcursus van het werk.

⇒ was druk met het afnemen van Cito-toetsen.

⇒ at wederom buiten de deur met vriendinnen.

⇒ ging een dagje winkelen in Zwolle.

⇒ moest ook in Nederland met een mondkapje naar de supermarkt.

⇒ ging ook nog een keer lunchen met een vriendinnetje.

⇒ startte in de klas met het thema van de Kinderboekenweek.


De drie meest gelezen blogposts van september

#3 Reisroute: 13-daagse roadtrip naar Slovenië

Mijn reis naar de Filipijnen ging deze zomer helaas niet door, maar gelukkig had ik een heel goed alternatief. Samen met een vriendin maakte ik een prachtige roadtrip naar Slovenië en dat bleek echt een hoogtepunt te zijn, met prachtige natuur, leuke dorpjes en gezellige mensen. Check hier de reisroute die wij hebben afgelegd.

Reisroute: 13-daagse roadtrip naar Slovenië


#2 Roadtrips in Europa: 4 mooie en inspirerende routes

Helaas kunnen we heel veel mooie plekken in de wereld niet meer bezoeken, waaronder een aantal van deze bestemmingen in deze blogpost. Gelukkig zijn er ook nog een aantal bestemmingen waar we wel heen mogen en daar moeten we dankbaar voor zijn. Wanneer alles weer een beetje ‘normaal’ is, daag ik je uit om één van deze toffe roadtrips te gaan maken en een paar van de mooiste plekjes van Europa op te zoeken.

Roadtrips in Europa: 4 mooie en inspirerende routes


#1 10x de leukste dorpen en steden in Luxemburg

Luxemburg was mijn eerste bestemming van 2020 en ook gelijk één van de weinige bestemming die ik bezocht dankzij Covid-19. In deze blogpost deel ik de leukste, meest fotogenieke en gezelligste plekjes van het land die hopelijk snel bezocht kunnen worden.

10x de leukste dorpen en steden in Luxemburg


Instatistics september

Instagram blijft het meest ideale medium om mooie foto’s te delen met de rest van de wereld. Helemaal nu we niet mogen reizen naar de verste uithoeken van de wereld, vind ik het heerlijk om virtueel te kunnen reizen en geniet ik enorm van alle mooie plaatjes die iedereen deelt. Ook ik hoop jullie te kunnen inspireren met wat mooie plaatjes voor jullie toekomstige reizen. Dit zijn de meeste populaire plaatjes van de maand september.

#3 Ons bezoek aan de hoofdstad van Slovenië begon niet heel best. De eerste dag van ons bezoek heeft het vrijwel 24/7 geregend. Waar we heel enthousiast een elektrische scooter hadden gehuurd, waren we nog geen 15 minuten onderweg en toen viel het al met bakken uit de hemel. Gelukkig hadden we de tweede dag meer geluk en dit maakte ons bezoek dubbel en dwars goed.

#2 Één van mijn favoriete plekjes in Nederland is ongetwijfeld de Veluwe. Elke keer als ik er ben, sta ik weer versteld van de schoonheid.

#1 Burg Eltz is de laatste jaren erg populair geworden en ik kom regelmatig foto’s van de burcht op Instagram tegen. Ikzelf bezocht Burg Eltz in 2018 tijdens een midweekje Cochem.


Vooruitblik oktober

Oktober is een maand waarin ik voor de verandering heel weinig in de planning heb staan. Dat komt ook door Covid-19, want met de laatste berichten is het toch weer even afwachten hoe alles gaat lopen. Ik heb een aantal etentjes gepland, de wekelijkse puppycursus gaat natuurlijk gewoon door en ik heb een weekje vakantie. In deze vakantie staat echter nog niets gepland, dus alles ligt nog open. Daarnaast ben ik ook erg benieuwd hoe de tweede Covid-19 golf zich gaat ontwikkelen, dat heeft natuurlijk ook grote invloed op mijn afspraken.


Nieuwsgierig naar meer? 

⇒ TRVL summary – augustus 2020

⇒ TRVL summary – juni en juli 2020

⇒ TRVL summary – mei 2020

⇒ TRVL summary – april 2020

⇒ TRVL summary – maart 2020

⇒ TRVL summary – februari 2020

⇒ TRVL summary – januari 2020

♥ Janet

You may also like

5 comments

corrina wassenaar 10 november 2020 - 07:03

Dank voor de blog en foto’s mooie reis naar slovenia

Reply
corrina wassenaar 10 november 2020 - 07:02

Prachtige blog weer genoten van je verhaal en foto’s. Is een mooie reis die naar Slovenia

Reply
Jouvence 7 november 2020 - 14:05

Wat een leuke foto’s, zo schattig die pup! En het eten ziet er ook allemaal heerlijk uit.

Reply
Lindaschrijfthetop 6 november 2020 - 13:27

Wat een leuke hond heb je. Ja het reizen staat nu bijna stil. Het lijkt me erg moeilijk voor je met een travel blog.

Reply
Rachel 12 oktober 2020 - 19:34

Wauw het ziet er echt zo betoverend uit!

Reply

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More