TRVL summary – september 2021

by thatonetime
2 comments
Gouda 1 - september 2021

In de maandelijkse TRVL summaries vertel ik je hoe mijn maand eruit heeft gezien, wat ik heb uitgespookt en waar ik ben geweest. In deze TRVL summary blik ik terug op de maand september. Lees en kijk snel verder om te zien hoe de maanden september eruit heeft gezien.

Wat deed ik in de maand september? 

Ik:

⇒ genoot van mijn laatste dagen zomervakantie. 

⇒ ging uit eten met vriendinnen.  

⇒ ging voor het eerst in een hele lange tijd weer een avondje naar de kroeg. 

⇒ was de volgende dag fit, omdat de kroeg natuurlijk al om twaalf uur dicht ging.

⇒ startte met het nieuwe schooljaar en de leerlingen werden weer verwelkomd op school. 

⇒ moest wennen aan de nieuwe rol op school, omdat ik dit schooljaar geen eigen klas heb. 

⇒  ging een weekendje weg met mijn moeder en zus naar Lekkerkerk. 

 ⇒ ontdekte opnieuw de stad Rotterdam. 

⇒ gaf te veel geld uit aan tijdens het winkelen in deze stad.

⇒ at tapas in de markthallen. 

⇒ wandelde door de prachtige stad Gouda. 

⇒ genoot van de pittoreske steegjes en eeuwenoude pandjes. 

⇒ ging lunchen in Woerden.  

⇒ maakte nog een wandeling door Woerden en ging nóg meer winkelen. 

⇒ had een feest van mijn neef die 50 werd.  

⇒ moest wat voorbereidingen treffen voor mijn heupoperatie.

⇒ verhuisde wat essentiële spullen naar het huis van mijn ouders, waar ik na de heupoperatie tijdelijk zal revalideren. 

⇒ knuffelde nog veel met Neo, voordat ik naar het ziekenhuis moest.

⇒ mocht eindelijk, na 26 maanden wachten, naar het ziekenhuis. 

⇒ kreeg voor het eerst in mijn leven een infuus en ging voor het eerst in mijn leven onder narcose.

⇒ onderging een heupoperatie en werd na zo’n twee uren weer wakker, zonder een idee te hebben wat er was gebeurd.

⇒ sliep voor het eerst in mijn leven in een ziekenhuis. 

⇒ mocht de volgende dag het ziekenhuis verlaten en naar (mijn ouders) huis. 

⇒ maakte voor het eerst in mijn leven kennis met trombose spuiten. 

⇒ moest met krukken lopen en mocht mijn geopereerde linkerbeen niet meer gebruiken.

⇒ kreeg fysiotherapie om gelijk goed te starten met de revalidatie.

⇒ slikte in een paar dagen ongeveer net zo veel pillen als ik in de eerste 30 jaar van mijn leven heb geslikt.

⇒ werd heel goed verzorgd door mijn moeder.

⇒ kreeg spierpijn van het lopen met krukken.

⇒ kreeg ontzettend veel lieve kaartjes, appjes en berichtjes.


De drie meest gelezen blogposts van september  

#3 Reisroute: een week roadtrippen door Roemenië  

Wil jij een weekje op vakantie en ben je op zoek naar een leuke, onontdekte bestemming die niet helemaal voor de hand ligt? Denk dan eens aan Roemenië. In dit blog deelde ik onze reisroute, waarin we heel veel toffe plekjes hebben gezien en mooie dingen hebben gedaan.

Reisroute: een week roadtrippen door Roemenië

Roemenië 2021 50

#2 13 leuke plekjes om te bezoeken in Zeeland

Zeeland heeft zo veel toffe plekjes om te ontdekken. Ik zette alle leuke dorpjes en steden voor je op een rij zodat jouw reis naar Zeeland ook een succes wordt.

13 leuke plekjes om te bezoeken in Zeeland


#1 10x de leukste dorpjes en steden in Luxemburg

Ben jij op zoek naar een leuke bestemming dichtbij huis? Denk dan eens aan het leuke Luxemburg. Al heel veel maanden op rij is dit de meestgelezen blogpost op That One Time.

10x de leukste dorpjes en steden in Luxemburg

Luxemburg

Instatistics september  

Hoewel ik de afgelopen maanden niet zo actief was op de website, bleef ik op Instagram wel regelmatig posten en mijn avonturen delen in mijn stories. Hieronder deel ik de populairste foto’s van de maand september.

#3 Aan het einde van de zomervakantie ging ik op de valreep nog een weekje naar Roemenië met mijn moeder. Het was een week vol prachtige ontdekkingen, waaronder dit prachtige uitzicht tijdens het rijden van de beroemde Transfăgărășan weg.

#2 Genomen vlak na mijn heupoperatie. Ik wil iedereen heel erg bedanken voor alle lieve berichtjes.

#1 Nog zo’n mooie foto van het prachtige Roemenië. Het was een week vol verrassingen, waaronder ons bezoek aan dit prachtige kasteel.


Vooruitblik oktober 

Mijn heupoperatie is inmiddels zo’n anderhalve week geleden en de revalidatie is vrijwel direct na de operatie begonnen. Hoewel ik nu nog in de fase zit dat ik niet mag lopen, zal ik binnenkort weer starten met de opbouw hiervan. De komende maand zal ik nog steeds grotendeels in huis, in de stoel of het bed, doorbrengen. Er zal volop gewerkt worden aan de opdrachten van de fysiotherapie om mijn spierkracht weer op te bouwen. Hard werken dus, maar er zal weinig spannends gebeuren in de maand oktober. Geen uitjes als je niet kan lopen toch… 😉

Wat zijn jouw plannen voor de maand oktober? 


Nieuwsgierig naar meer? 

⇒ TRVL summary – juli en augustus 2021

⇒ TRVL summary – juni 2021

⇒ TRVL summary – mei 2021

⇒ TRVL summary – april 2021

⇒ TRVL summary – maart 2021

⇒ TRVL summary – februari 2021

⇒ TRVL summary – januari 2021

♥ Janet

You may also like

2 comments

Kelly 21 oktober 2021 - 12:12

Ik hoop dat je snel opknapt en weer pijnloos door het leven kunt. Die kopfoto is echt heel erg mooi zeg! Ik heb momenteel drie weken vakantie, maar had op iets droger weer gehoopt 😉 Net terug uit Praag en ga morgen twee dagen naar Amsterdam. Als het weer een beetje meezit, wil ik nog naar Gent (geen zin om in de regen te gaan, haha)

Reply
Manon 15 oktober 2021 - 09:02

Zo heftige september heb je gehad. Hopelijk loop je eind oktober weer zoals normaal, maar dan pijnloos.

Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More