Voorbereidingen

Een goede voorbereiding is het halve werk

Het plannen van een trip is zó leuk om te doen. Deze voorpret brengt je niet alleen in een vakantiestemming, het is ook nog eens handig (en soms essentieel) om wat voorbereidingen te treffen voor je aanstaande vakantie. Er komt soms best wel veel bij kijken bij het voorbereiden van een trip, denk hierbij niet alleen aan het inpakken van je koffer, maar ook aan eventuele benodigde vaccinaties of visa. Je moet je verdiepen in een bestemming en daarna kun je bezig met het vormgeven van je reisschema. Er komt veel kijken bij het voorbereiden van je trip en dit kan best tijdrovend zijn. 

Na ongeveer vijftien jaren reizen, zowel solo-reizen, rondreizen, vakanties, citytrips als wereldreizen, heb ik boordevol handige tips en informatie verzameld om de juiste voorbereidingen te treffen voor een volgende trip. Om je een beetje te helpen met de voorbereidingen en planning voor je volgende reis, vind je hieronder een aantal blogs die waardevol voor je kunnen zijn.

Alle blogs over voorbereidingen

Hieronder vind je een overzicht van alle tips die ik heb gedeeld over de voorbereidingen van je volgende trip. Mis je bepaalde informatie of heb je vragen over bepaalde voorbereidingen, laat het me weten en dan kan ik je wellicht verder helpen.

Bereid je reis goed voor

Boek hier je vlucht

Boek hier je hotel

Boek hier je huurauto

Haal hier je reisgids