Wereldreis

Wil jij een wereldreis maken? 

Op wereldreis gaan is een droom van velen, maar eerlijk is eerlijk: er komt veel bij kijken. Zelf ben ik meerdere keren voor langere tijd op reis geweest, zo ben ik een keer drie maanden, een keer vier maanden en een keer een jaar weggeweest. Daarnaast staat er ook nog eens later in 2023 een wereldreis voor onbepaalde tijd op de planning. 

Een dergelijke trip doe je niet zo maar even… Tijdens al mijn reizen heb ik heel wat kennis opgedaan en heel wat tips verzameld. Van de voorbereidingen, tot het bepalen van je bestemmingen en van het inpakken van je koffers tot handige reisroutes en tips om geld te sparen op reis.

Een goede voorbereiding is het halve werk

Het plannen van je toekomstige wereldreis is zó leuk om te doen. Deze voorpret brengt je niet alleen in een vakantiestemming, het is ook nog eens handig (en soms essentieel) om wat voorbereidingen te treffen voor je aanstaande trip. Er komt soms best wel veel bij kijken bij het voorbereiden van een trip. Op de pagina voorbereidingen vind je alle tips en informatie voor een goede voorbereiding van je reis.

Alle wereldreis blogs

Hieronder vind je een overzicht van alle tips die ik heb verzameld over de wereldreis, dit kan zowel over de voorbereidingen van een trip zijn of over praktische tips tijdens het reizen. Doe hier je inspiratie op voor jouw toekomstige trip! 

Bereid je reis goed voor

Boek hier je vlucht

Boek hier je hotel

Boek hier je huurauto

Haal hier je reisgids